Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming pagina 16

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Geruisloze warmte voor yogaruimte van domein De Levensbloem

In Buggenhout tussen het groen ligt het spirituele centrum De Levensbloem. Wim Brusselmans en An Van den Broeck richtten hun domein in als plek voor lessen en workshops voor o.a. yoga, feng shui en bach bloemen remedies. In een stijlvolle, ecologische ruimte opgetrokken uit houtskelet vinden de yoga-lessen plaats. Om de zaal op een aangename en stille manier te verwarmen, kozen Wim en An voor infraroodpanelen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Kan je verwarmen met verlichting of verlichten met verwarming?

Verwarmen met je verlichting? Verlichten met je verwarming? Het kan absoluut. In de panelen van je infraroodverwarming kun je perfect energiezuinige ledverlichting integreren. Je bespaart plek en je hebt er meteen een opvallende blikvanger aan je muur of plafond bij. En je scoort dubbel op energiezuinigheid: je combineert een energiebesparing van 50% met zuinige verlichting in 1 toestel.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Zo verwarm je grote, open ruimtes op een slimme manier

Moderne onthaalruimtes van bedrijven, gemeentehuizen en ziekenhuizen zijn vandaag veel meer dan een simpele doorgang. Het zijn ontmoetingsplaatsen met hippe zithoekjes en drank- en snackautomaten of een koffiebar, vaak groot en met hoge plafonds. Maar doordat de toegangsdeuren er om de haverklap opengaan, is het er in de winter koud. Je onthaalmedewerkers zitten dan ook vaak te bibberen. Op zoek naar een makkelijke en goedkope oplossing? Met infraroodverwarming hou je hoge inkomhallen aangenaam warm in de winter, voor je bezoekers én je personeel.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Zo tover je de kille ruimte om in een warme winkel

Open jij binnenkort een pop-upshop, om een nieuw concept te testen of je merk te lanceren bij een groter publiek? Dan moet je aan heel wat dingen denken, zoals je vergunningen, een aantrekkelijk shopinterieur en de promotie van je zaak. Check ook zeker of er verwarming is op de pop-uplocatie, want dat is vaak niet het geval. Met infraroodpanelen maak je het gezellig warm. Zo blijven je klanten gegarandeerd langer hangen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

8 jaar geleden installeerden we als een van de eersten in België infraroodpanelen, energiezuinige elektrische verwarming. Intussen verwarmden we meer dan 2500 gezinnen en bedrijven. Waarom we zoveel mensen kunnen overtuigen? Omdat onze jarenlange ervaring in de bouw, onze expertise en sterke prijs-kwaliteitverhouding de doorslag geven voor wie op zoek is naar slimme verwarming.

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid