Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Grootste showroom van infraroodverwarming in België Zoek je infraroodpanelen om een hoge en grote ruimte te verwarmen? Wil je infraroodverwarming voor je terras of veranda? Of heb je extra verwarming nodig in je handelszaak? Dan vind je bij

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

8 jaar geleden installeerden we als een van de eersten in België infraroodpanelen, energiezuinige elektrische verwarming. Intussen verwarmden we meer dan 2500 gezinnen en bedrijven. Waarom we zoveel mensen kunnen overtuigen? Omdat onze jarenlange ervaring in de bouw, onze expertise en sterke prijs-kwaliteitverhouding de doorslag geven voor wie op zoek is naar slimme verwarming.

Infraroodexpert Blog: Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

Grootste showroom van infraroodverwarming in België

Zoek je infraroodpanelen om een hoge en grote ruimte te verwarmen? Wil je infraroodverwarming voor je terras of veranda? Of heb je extra verwarming nodig in je handelszaak? Dan vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt, want we hebben de grootste showroom van België met infraroodverwarming in alle soorten en maten. Ze hebben allemaal één zaak gemeen: hun bewezen Duitse topkwaliteit. Zo gaat je nieuwe verwarming een eeuwigheid mee en bespaar je tot 50% op je energiefactuur.

Gratis plaatsbezoek voor gefundeerd advies over infraroodverwarming

Er is enorm veel keuze in infraroodpanelen. Om precies te weten welke verwarming geschikt is voor je huis of zaak, komen we langs – dat is een gratis en vrijblijvende service. We meten je kamers op, checken de isolatie en willen weten wat jij van je infraroodverwarming verwacht. Op basis daarvan krijg je gedetailleerd advies. Daarna is het aan jou, want bij ons stel jij je infraroodpanelen zelf samen. Je kiest het formaat en het materiaal – glas, metaal of natuursteen. En je bepaalt de uitvoering. Wat denk je van een infraroodpaneel als spiegel, ledverlichting of schilderij? Alles is mogelijk.

Trendsetters in infraroodverwarming

Gedreven door de wensen van onze klanten, volgen we al járen de trends op in de sector en gaan we altijd op zoek naar nog betere infraroodsystemen. Naast de eenvoudige infraroodpanelen, kom je ook bij ons voor de speciallekes. Zoals infraroodpanelen met een Intelligent Saving Temperature Controller, die de kamer altijd op de gewenste temperatuur houdt. En infraroodpanelen die je op afstand bedient via je computer, tablet of smartphone.

Eigen plaatsers met jarenlange ervaring

De montage van je nieuwe infraroodpanelen gebeurt door onze eigen mensen. Zo ben je zeker dat het in orde is. Ze kennen de merken als hun broekzak, plaatsen dagelijks infraroodpanelen bij particulieren en bedrijven, en zijn goed op de hoogte van je dossier. Bovendien werken ze snel, piekfijn en discreet, en nemen ze nadien al het afval weer mee.

Enthousiaste klanten

Veel mensen staan eerst sceptisch tegenover elektrische verwarming, maar zijn daarna blij verrast door de resultaten. Zo kregen we al heel wat leuke reacties, over de gezellige warmte die de panelen uitstralen, over de grote besparing op elektriciteitskosten en over hoe mooi de panelen passen in het interieur. Als we zo’n feedback krijgen, is onze dag goed.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van infraroodwarmte en onze uitgebreide service. Kom langs in onze showroom in Antwerpen, bel 03 272 41 21 of mail naar [email protected]

Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid