Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Een gezonde, knusse en droge badkamer met infrarood

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

De verborgen voordelen van infraroodverwarming in je badkamer

De verborgen voordelen van infraroodverwarming in je badkamer

Als er één ruimte in je huis is waar je je helemaal op je gemak wilt voelen, dan is het wel je badkamer. Infrarood zorgt ervoor dat deze ruimte steeds knus en uitnodigend is, maar doet dit vooral door subtiel bij te dragen aan de behaaglijkheid van je badkamer. Veel kleine ongemakken worden op onzichtbare wijze verholpen.

Infraroodexpert Blog: De verborgen voordelen van infraroodverwarming in je badkamer

Infrarood: verwarming die je niet ziet, maar voelt

Waar klassieke convectieverwarming gepaard gaat met grote, omslachtige radiatoren, staat infraroodverwarming steeds symbool voor subtiliteit. Zonder leidingen, met enkel een kabel naar het stopcontact, laten deze discrete maar stijlvolle panelen zich in elk interieur integreren. Je kan ze zelfs verwerken in spiegels om ze volledig aan het zicht te onttrekken. Zo geniet je van de warmte van je infraroodpanelen, zonder dat ze voor een stijlbreuk of mismatch met de rest van je badkamer zorgen. En moest je het je afvragen: ja, dat strakke design scheelt je ook een hoop kuiswerk!

Infraroodstraling: warmte, zonder vochtigheid

Het laatste wat je nodig hebt, wanneer je uit je bad of douche stapt, is een vochtige badkamer waar de condens van de muren druipt en je spiegel volledig is aangedampt. Door infrarood maak je komaf met dat benauwde, klamme gevoel. Omdat infraroodstraling niet de lucht maar enkel de voorwerpen en personen in een kamer opwarmt, zal opstijgend vocht sneller opdrogen en kun je meteen aan je ochtend- of avondritueel beginnen zonder de handdoek over je spiegel te halen.

Infrarood: warmte zonder wachten

Met infrarood hoef je niet de temperatuur in de hele de ruimte te verhogen om jezelf op te warmen. De straling van je panelen werkt gericht en is daardoor efficiënter én sneller. Even vlug naar de badkamer om je op te maken of je tanden te poetsen? In de tijd die je nodig hebt om je spullen te pakken, heeft je paneel reeds gezorgd voor een behaaglijke warmte op en rond je wastafel. Hierdoor gebruik en verbruik je bij een badkamerbezoek niet meer energie dan nodig.

Dat je in de winter meer nood hebt aan opwarming dan in de zomer, mag duidelijk zijn. Via een makkelijk te bedienen display stel je daarom snel de juiste temperatuur in en deze blijft ook constant behouden.

Infraroodpanelen: een spa-gevoel in je badkamer

Dat af en toe een warm bad nemen goed is voor je gezondheid, is ondertussen bekend. Maar wist je dat ook infraroodverwarming een heilzaam effect op je lichaam heeft? De straling van infraroodpanelen helpt tegen spier- en gewrichtspijn, verbetert de bloedcirculatie en versterkt je immuunsysteem. Waar een trip naar je badkamer al niet goed voor is!

Overtuigd van de voordelen van infraroodverwarming in je badkamer? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid