Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming pagina 10

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Newtechnics lanceert eerste Designed in Belgium infraroodpanelen

Onder de naam Inoovi start het Antwerpse bedrijf Newtechnics Group dit voorjaar met de productie van een nieuwe reeks infraroodpanelen. Een primeur, want deze panelen worden geproduceerd in Duitsland maar volledig ontworpen in België.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Waarom infrarood verwarming één van uw goede voornemens moet zijn

De start van een nieuw jaar, hét moment om een aantal dingen te veranderen. Je verwarming bijvoorbeeld. Kan die niet sneller, efficiënter en liefst ook budgetvriendelijker? Kies dit jaar voor de verwarmingspanelen van Infraroodexpert en ga voor een zuinig, ecologisch en stijlvol 2020.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

De nieuwe locatie van Infraroodexpert

Omdat de vraag naar infraroodverwarming blijft toenemen is Infraroodexpert onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf nu kan u het hele gamma aan Infraroodpanelen komen bekijken in onze showroom op de Hoeikensstraat 5 te Willebroek.

Wil jij overschakelen naar Infraroodverwarming? Maak vandaag nog een afspraak!

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

5 Slimme manieren om infraroodverwarming weg te werken

Oké, we geven het toe. Verwarming is niet meteen het meest aantrekkelijke object in je ruimte. Als verwarmingsspecialist hebben we vaak genoeg moeten kampen met het probleem. Is het niet jammer dat verwarming moet gezien worden als een noodzakelijk kwaad in je interieur? Wat als je verwarming niet alleen zou passen in je interieur, maar zelfs een meerwaarde was?

Bij Infraroodexpert denken we daarom een stap verder. We zijn steeds bezig met de nieuwste designtrends en verzamelen die in ons gamma. We pikken er een aantal uit om je te inspireren.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Infraroodverwarming of elektrische verwarming? Alle vormen op een rij!

Stel: je bent op zoek naar een verwarming. De bomen door het bos niet zien zou een understatement zijn. Kijk alleen al naar de categorie ‘elektrische verwarming’: de keuze lijkt eindeloos. Infraroodpanelen vallen er ook onder, maar ze zijn wel heel wat anders dan de klassieke oplossingen. Het allemaal uitzoeken is een hele opgave. Infraroodexpert begrijpt dat helemaal. Daarom namen we de tijd om alle elektrische verwarmingstypes even op een rijtje te zetten.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Verwarmen op gas of infraroodverwarming? Ontdek alle verschillen!

Een nieuwe verwarming plaatsen brengt een hoop vragen met zich mee. Er zijn dan ook heel wat mogelijkheden. Dat komt omdat technologie blijft vooruitgaan en daardoor breidt het aanbod alsmaar uit. Dat consumenten de bomen door het bos niet meer zien begrijpen we maar al te goed. Als expert op vlak van verwarmingen komen dan ook steeds meer mensen naar ons met de vraag: “Wat is nu het beste: gas of infrarood?”.

Daarom geven we jullie de elementen graag allemaal op een rijtje, dan kan je zelf oordelen!

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid