Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Kom de look&feel van infraroodpanelen zelf ervaren. Infraroodpanelen zijn de ideale oplossing voor optimaal verwarm comfort.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Live de warmte van infraroodverwarming voelen bij ons in de showroom of op een volgende bouwbeurs?

Live de warmte van infraroodverwarming voelen bij ons in de showroom of op een volgende bouwbeurs?

Op zoek naar optimaal (verwarm)comfort in je huis? Ben jij reeds op de hoogte van de talloze voordelen van infraroodverwarming? Kom jij graag de look&feel van infraroodpanelen in het echt ervaren? Infraroodexpert staat in 2022 weer op verschillende bouwbeurzen, zo kan jij live kennis komen maken met onze producten.

Infraroodexpert Blog: Live de warmte van infraroodverwarming voelen bij ons in de showroom of op een volgende bouwbeurs?

LAAT JE INSPIREREN!

De (ver)bouwbeurzen zijn de ideale manier om inspiratie op te doen voor jouw renovatie- en bouwplannen maar ook om verschillende opties te vergelijken. Want niet alle opties zijn bijvoorbeeld even ‘future-proof’. Zal jij nog 10 jaar of langer verder kunnen met je gekozen verwarmingssysteem? Misschien wordt jouw nieuwe verwarming op gas of mazout in de toekomst wel fiscaal afgestraft of zelfs verboden. Zo is er al een verbod op de plaatsing van een mazoutverwarming bij nieuwbouw. Ook gasverwarmingen zullen in de toekomst verboden worden, te beginnen bij nieuwbouw.

Elektrisch verwarmen met infrarood is alvast een veilige verwarmingstechniek die volledig voldoet aan de komende verwarmingsnormen. Er zijn dus verschillende aspecten waarmee je best rekening houdt naast verbruik en aankoopkost. Vergelijk ook zeker de installatie, het formaat, het design, de kwaliteit, het gezondheidsaspect en het future-proof karakter.

MAAK KENNIS MET INFRAROODVERWARMING

Op beurzen maak je kennis met de meest kwalitatieve (regionale) verdelers uit verschillende sectoren, dus ook met Infraroodexpert. Het is het uitgelezen moment om kennis te maken met infraroodverwarming en om onze panelen in het echt te komen bekijken en testen.

Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van infraroodverwarming in huis. Toch is deze innovatieve manier van verwarmen nog niet bij iedereen zo gekend. Daarom zijn (ver)bouwbeurzen de ideale manier om infrarood ook bij het grote publiek te introduceren.

ONTDEK DE VOORDELEN OP DE BEURS OF IN ONZE SHOWROOM

De look&feel van enkele van onze infraroodpanelen kan je live op de beurs komen ervaren. Wij staan jou hier met veel plezier te woord. Natuurlijk is het ook mogelijk om, voor of na de beurs, een afspraak te maken in onze showroom en ons volledige assortiment te komen bekijken en ervaren. Hier kunnen we de nodige tijd nemen om op zoek te gaan naar de de perfecte oplossing voor jouw woonproject.

Naast beurzen en showroombezoeken doet ons team van experten ook huisbezoeken. We merken namelijk dat mensen vaak te veel of te weinig verwarming voorzien bij het (ver)bouwen van hun woning wat kan leiden tot permanente onnodig hoge verwarmingskosten. Daarom komen onze experts graag bij je langs om zelf te kijken wat jij wel of niet nodig hebt en waar onnodige kosten bespaard kunnen worden.

Ben je op zoek naar een subtiele en onopvallende verwarming? Je hebt keuze uit verschillende designmogelijkheden zoals panelen die verwerkt worden in spiegels, led panelen of zelfs handige krijtborden. Toch liever een eye-catcher in je interieur? Dan zijn onze fotopanelen of stone art panelen misschien wel iets voor jou. Infraroodverwarming is de enige verwarming waarbij je je eigen stijl of creativiteit volledig gepersonaliseerd kan invullen.

Kom gezellig langs op de Bouw&Reno beurs tussen 15 en 23 januari in Antwerpen of boek je showroom- of huisbezoek en maak kennis met onze infraroodverwarming. Heb je vragen over onze producten of kom je graag zelf de aangename en gezonde warmte van infrarood ervaren? Contacteer Infraroodexpert.

Live de warmte van infraroodverwarming voelen bij ons in de showroom of op een volgende bouwbeurs?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid