Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming - Zuinig, gezond en ecologisch verwarmen volgens de nieuwste technologie

Zuinig, gezond en ecologisch verwarmen volgens de nieuwste technologie

U wilt uw woning of werkplek verwarmen op een zuinige, gezonde én comfortabele manier? Dan is infraroodverwarming een ideale en vooruitstrevende keuze. Onze moderne infraroodpanelen met subtiel design vormen de nieuwste, toekomstgerichte manier van elektrisch verwarmen.

Infraroodverwarming - Hoe werkt infraroodstraling en waarom is het zo voordelig?

Hoe werkt infraroodstraling en waarom is het zo voordelig?

Lage energiekost

Infraroodstraling heeft hetzelfde effect als de zon op de aarde maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. De onzichtbare infrarood-lichtstralen verwarmen eerst de personen en materialen in een ruimte, daarna pas de lucht zelf. Op die manier hebt u veel minder energie nodig om het behaaglijk warm te hebben in uw huis of op uw werkplek, zelfs als die ruimte moeilijk te verwarmen lijkt. Hoewel vele mensen elektrisch verwarmen linken aan een hoge energiekost, is met het gebruik van infrarood-verwarmingspanelen het tegendeel waar. Het is een uiterst kostenbesparende én ecologische manier van verwarmen. U bespaart al snel 50% op verwarmingskosten. Het is dan ook een gegeerd product voor wie energiezuinig wil bouwen en wonen.

Zonnepanelen?

Wie beschikt over zonnepanelen kan met infraroodverwarming bijna gratis verwarmen. Infraroodverwarming is namelijk de meest innovatieve vorm van elektrisch verwarmen. Aangezien u zelf elektriciteit produceert, profiteert u dubbel en dik van onze energiezuinige producten.

Infrarood bevordert de gezondheid

Infraroodwarmte wordt als zeer aangenaam ervaren. Van het weldadige gevoel dat u ondervindt in een infraroodcabine, kan u dankzij onze infraroodpanelen elke dag genieten. Voor wie kampt met spier- of gewrichtspijn is het de meest ideale vorm van verwarmen. Infraroodwarmte zorgt ook voor een betere bloedcirculatie en versterkt het imuunsysteem. Van al te droge, warme lucht - typisch bij gebruik van klassieke radiatoren - hebt u bij infraroodverwarming absoluut geen last van. Kwaaltjes zoals droge keel of hoofdpijn zijn niet aan de orde. Omdat infraroodverwarming geen onnodige stofbeweging op gang brengt (zoals bij stijgende warme lucht uit centrale verwarming) werkt onze techniek ook anti-allergisch.

Infraroodverwarming - Een troef voor uw interieur

Een troef voor uw interieur

Met infraroodpanelen in uw woning of werkplek combineert u verwarming met design en/of functionaliteit. Uiteraard kan u kiezen voor subtiele, onopvallende panelen, maar populair is ook de verwerking van de verwarming in een spiegel, schilderij of door u gekozen fotodesign. Ook populair is de combinatie met ledverlichting.

Storende radiatoren en leidingen maken zo plaats voor moderne, elektrische infraroodverwarming die een exclusieve meerwaarde biedt aan uw leefruimte, werkplek, gastenkamer, praktijk, ...

Infraroodverwarming - Duurzame producten met lange garantie

Duurzame producten met lange garantie

Elektrische verwarming is vervaardigd in Duitsland en voldoet aan de strengste kwaliteits- en keuringsnormen (ISO 9001, CE keuring, TUV keuring). Daarenboven biedt de fabrikant 10 JAAR GARANTIE* . Op al onze infraroodverwarming kan de GARANTIE verlengd worden tot 15 jaar.

Lage installatiekost

Infraroodpanelen kunnen eenvoudig aan de muur of aan het plafond bevestigd worden en nemen geen extra ruimte in. De toestellen werken geluidloos en zijn goedkoop in gebruik. Plaatsing kan gebeuren zonder grote ingrijpende kap- en breekwerken en een volledige woning kan op 1 dag tijd omgeschakeld worden op infraroodverwarming. Ontdek snel ons aanbod aan infrarood-verwarmingstoestellen!

Infraroodverwarming
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid