Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Bezig met een renovatieproject? Dan moet u nadenken over de juiste verwarmingsmethode. Ontdek de meerwaarde en mogelijkheden van infraroodverwarming.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Renoveren? Denk aan de juiste verwarming voor uw renovatieproject

Renoveren? Denk aan de juiste verwarming voor uw renovatieproject

Bent u volop bezig met een renovatie of heeft u een renovatieproject in het verschiet? Dan is de kans groot dat u ook op zoek bent naar de beste verwarmingsoplossing voor uw nieuwe woning, bijgebouw, kantoor of werkplaats. Dat is een belangrijke keuze, waarbij u best niet over één nacht ijs gaat.

De experts van Infraroodexpert geven u alvast een overzicht van de meerwaarde en alle mogelijkheden van infraroodverwarming!

Infraroodexpert Blog: Renoveren? Denk aan de juiste verwarming voor uw renovatieproject

Infraroodverwarming bij een renovatie

Infraroodverwarming brengt heel wat voordelen met zich mee, zéker wanneer u verbouwt of renoveert. Het is immers één van de meest efficiënte verwarmingsmethodes voor gebouwen met een oudere structuur.

We sommen de belangrijkste voordelen even voor u op:

  • Beperkte installatiekost. Tijdens een renovatieproject lopen de onverwachte uitgaven vaak snel op. Gelukkig zijn er aan infraroodverwarming geen torenhoge installatiekosten verbonden. Sterker zelfs: de meeste infraroodpanelen worden binnen één werkdag geplaatst, zonder extra kap of breekwerk.
  • Lage energiekost. Een volledige renovatie moet ook iets opleveren. Veel mensen renoveren om te besparen op hun energiefactuur. Infraroodverwarming is een oplossing waardoor mensen en bedrijven besparen op hun elektriciteitsfactuur.
  • Kwalitatieve oplossingen. Het spreekt voor zich dat kwaliteit één van de belangrijkste factoren van uw renovatieproject is. Onze verwarmingstoestellen zijn vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits en keuringsnormen (ISO 9001, CE keuring, TUV keuring). Daarbovenop biedt de fabrikant 10 jaar(!) garantie.

Een troef voor uw nieuwe interieur

Het oog wil ook wat. Toch zijn het vooral kleine details die uw interieur maken… of kraken. Goed nieuws: een verwarmingstoestel moet geen doorn in het oog zijn. Infraroodverwarming biedt verschillende mogelijkheden om meer uit uw interieur te halen.

Ontdek de 3 meest gekozen mogelijkheden!

Led-panelen

Verwarming en licht combineren? Het kan! Onze infraroodpanelen kunnen uitgebreid worden met energiezuinige ledverlichting. Zo zorgt uw infraroodoplossing voor verwarming, decoratie en verlichting in één.

Badkamer

Stijlvolle (bij)verwarming in uw gerenoveerde badkamer? Dan is een infraroodpaneel perfect geschikt. U kunt uw infraroodverwarming uitbreiden met een handdoekdroger, spiegel, verlichting, ...

Fotoverwarming

Een extra persoonlijke touch in uw nieuwe woning of kantoor? We combineren één van onze duizenden fotoprints of een persoonlijke foto met uw infraroodverwarming. Da’s pas verwarmen met persoonlijkheid!

Ontdek alle mogelijkheden tijdens een verwarmingsanalyse

Alle mogelijkheden van infraroodverwarming voor uw renovatieproject? Dan is een gratis en vrijblijvende verwarmingsanalyse een stap in de juiste richting. Tijdens een analyse neemt een verwarmingsexpert uw verbouwplannen door, en stelt hij een oplossing op maat voor.

Vraag meteen uw gratis verwarmingsanalyse aan.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid