Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Vakantietijd = klusjestijd. Het ideale moment om met die lang geplande renovatie van je badkamer te beginnen. Heb je al aan infraroodpanelen gedacht?

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Vakantietijd = klusjestijd. Het ideale moment om met die lang geplande renovatie van je badkamer te beginnen. Nieuwe vloer- of muurtegels, nieuwe kranen en wasbakken, een douche in plaats van een bad … Maar heb je al aan infraroodpanelen gedacht? Omdat ze bijna geen plaats innemen, zijn ze ideaal als hoofd- of bijverwarming.

Infraroodexpert Blog: Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Ga tóch voor dat bubbelbad of die inloopdouche

Elke vierkante centimeter in je badkamer is optimaal benut. Om plaats te besparen of net om ruimte te creëren. Een extra radiator is meestal geen optie. Infraroodpanelen wél. Je plaatst ze tegen je muur, hangt ze aan je plafond of integreert ze in je badkamermeubel als spiegel. Zo heb je meteen een extra verwarming die een aangename stralingswarmte verspreidt. Met infraroodpanelen schep je zelfs extra ruimte. Zo kun je dat bubbelbad of die inloopdouche waar je al jaren van droomt tóch installeren. Of voor een bad én een douche gaan.

De plaatsing? Lig daar vooral niet wakker van

Om een infraroodpaneel te installeren, hoef je geen ingrijpende werken uit te voeren. Kappen en breken? Helemaal niet nodig. Je hangt of zet het paneel snel en zonder veel vuil te maken op de plek die je gekozen hebt. Laat je het liever over aan onze vakmannen? Binnen het uur installeren we je paneel op de juiste plaats.

Infraroodpanelen: een eyecatcher met extra warmtecomfort

Een infraroodpaneel is meer dan een verwarmingselement. Kies voor ingebouwde ledverlichting en geef zo je badkamer een extra, rustgevende touch. Of bespaar extra plek en integreer het paneel in je badkamerspiegel. En vooral: geniet volop van de aangename stralingswarmte. Je spieren, bloedcirculatie, hele lichaam: je trakteert ze op een extra boost aan energie.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als hoofd- of bijverwarming. Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid