Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Snak je ook zo naar je deugddoende zomervakantie? Vergeet de zonnebank. Met de infraroodverwarming van Sunshower in je douche doe je dat veilig en gezond.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Zonnen terwijl je doucht

Zonnen terwijl je doucht

Snak je ook zo naar je deugddoende zomervakantie? Je ziet het zo voor je: je ligt op het strand of aan het zwembad languit te genieten van de zon. Je profiteert in je tuin en op je terras van elke zonnestraal die je maar kunt meepikken. Maar heb je je huid al voorbereid op de zon? Vergeet de zonnebank. Met de infraroodverwarming van Sunshower in je douche doe je dat veilig en gezond.

Infraroodexpert Blog: Zonnen terwijl je doucht

De kracht van de zon in je douche

Met de Sunshower haal je – letterlijk – de zon in huis. En vooral: alleen maar het goede ervan. De Sunshower stimuleert je lichaam tijdens het douchen met een kleine dosis uv-licht. Zo maak je elke douchebeurt de o zo belangrijke vitamine D aan die je huid nodig heeft. Tegelijk krijgt je huid langzaamaan die mooie en gezonde zomerse kleur. De Sunshower is veilig: een sessie duurt maximaal 10 minuten. Wil je vroeger stoppen? Dan doe je dat met 1 druk op het touchscreen. Zo bereid je je huid verantwoord en goed gedoseerd voor op de zomerzon.

Verwen je lichaam

Hoef je een Sunshower alleen maar in huis te halen om gezond te bruinen? Nee. De Sunshower doet veel meer. Op 3 maanden tijd doe je je lichaam een gezond vitamine D-niveau cadeau. Dankzij de uv-stralen en de infraroodwarmte krijg je een energieboost. De infraroodverwarming dringt diep in je lichaam door. Zo ontspannen je spieren en verlicht je de spier- en gewrichtspijn die je na het sporten, snoeien of klussen opgelopen hebt. Het warme licht stimuleert ook nog eens je bloedsomloop. En dat allemaal terwijl je ’s morgens of ’s avonds aan het douchen bent.

Ook bij jou past een Sunshower

Bij Sunshower kies je het model dat het beste bij je past. Wil je alleen van de warmte van infraroodverwarming genieten of ook de zon in huis halen? Verwen je graag je hele lichaam of alleen je onderrug? Heb je genoeg plek om in te bouwen of ga je liever voor een opbouwversie? Laat ons je voorkeur weten: we vertellen je meteen welke Sunshower je op het lijf geschreven is.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als hoofd- of bijverwarming.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid