Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN INFRAROODVERWARMING IN JE WONING? Infraroodexpert

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

“Wat zijn juist de mogelijkheden van infraroodverwarming?” Wij belden met Carl van het Joe-Netwerk op Joe FM over de voordelen van infraroodpanelen in je woning of op kantoor. Veel mensen kennen infraroodverwarming enkel van de terrasverwarmers voor in je tuin of op horeca terrassen en natuurlijk infrarood sauna’s. Maar infraroodverwarming gaat veel verder. Beluister hieronder het volledige gesprek!

Infraroodexpert Blog: Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN INFRAROODVERWARMING IN JE WONING?

Infraroodexpert:

In de zomer ligt de focus natuurlijk op de infrarood terrasverwarming om de avonden op je (horeca)terras of in je tuin te verlengen. Je kan zo comfortabel buiten blijven zitten, ook wanneer het wat frisser begint te worden. Het afgelopen jaar was er bovendien ook in de wintermaanden interesse in terrasverwarmers omdat veel mensen buiten afspraken met vrienden en familie.

De meeste infraroodverwarming wordt echter binnen geplaatst. In badkamers, thuisbureaus, slaapkamers, ... overal waar je nood hebt aan snelle, aangename warmte. Infraroodpanelen kan je aan de muur of tegen het plafond hangen en geven warmte zonder van kleur te veranderen. Niet te vergelijken dus met het geel-rode licht van een terrasverwarmer. Infrarood verwarmers behouden hun oorspronkelijke kleur, en die kan je bovendien zelf kiezen.

Infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in een grote waaier aan RAL-kleuren, maar je kan ook gaan personaliseren. Je eigen foto of favoriete schilderij afdrukken op een infraroodpaneel? Geen probleem. Een verwarmd krijtbord voor boodschappenlijstjes of een canvas voor je kinderen om zich op uit te leven? Infraroodpanelen kunnen naast een gezellige verwarming ook een echte meerwaarde betekenen voor je interieur.

Daarnaast biedt infraroodverwarming ook heel wat gezondheidsvoordelen. Infraroodstraling helpt tegen spier- en gewrichtspijn, versterkt je immuunsysteem en voorkomt irritaties aan je luchtwegen. Niets dan voordelen dus.

Interesse in infraroodverwarming voor je woning, op kantoor of in je horecazaak? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek.

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid