Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Inoovi: infraroodpanelen op maat van de Belgische consument

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Newtechnics lanceert eerste Designed in Belgium infraroodpanelen

Newtechnics lanceert eerste Designed in Belgium infraroodpanelen

Onder de naam Inoovi start het Antwerpse bedrijf Newtechnics Group dit voorjaar met de productie van een nieuwe reeks infraroodpanelen. Een primeur, want deze panelen worden geproduceerd in Duitsland maar volledig ontworpen in België.

Infraroodexpert Blog: Newtechnics lanceert eerste Designed in Belgium infraroodpanelen

Op Belgische maat

Infraroodverwarming, dat was tot hiertoe het (bijna) exclusieve domein van Duitse fabrikanten. Maar bij Newtechnics Group ontdekten ze de voorbije jaren dat in België betrouwbaarheid en robuustheid niet de enige criteria zijn. Op vlak van esthetiek schoten de designs soms tekort. Daarom wil Newtechnics Group met deze nieuwe reeks panelen tegemoetkomen aan de eisen van de Belgische handelaars en consumenten.

Inoovi

Newtechnics Group is geen nieuwe speler in de sector van elektrische verwarming. Na jarenlang mee aan het hoofd te hebben gestaan van een bouwbedrijf, besloot de zaakvoerder om zich volledig te richten op de distributie en installatie van infraroodverwarming. Deze Inoovi infraroodpanelen zijn de laatste toevoeging aan zijn catalogus.

“We merkten dat onze Belgische klanten wel de degelijkheid van onze infraroodpanelen wisten te appreciëren maar dat ze qua design niet honderd procent hun smaak vonden in ons huidig productgamma. Daarom besloten we om, als eerste Belgische bedrijf, zelf panelen te ontwerpen. Op die manier kwamen we tot een product dat de Duitse gründlichkeit combineert met een design dat is afgemeten op de Belgische consument. Zweeds minimalisme, maar met meer afwerkingsopties. Ook qua rendement sluiten deze panelen veel beter aan bij de verwachtingen van Vlaamse gebruikers.”

Geïnteresseerd in onze nieuwe reeks panelen of een andere infrarood oplossing? Contacteer ons voor een uitgebreide, kosteloze en vrijblijvende analyse!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid