Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infrarood bezorgt klanten en bezoekers een warm welkom

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodverwarming zorgt mee voor een warm onthaal

Infraroodverwarming zorgt mee voor een warm onthaal

Het onthaal, dat is de plek waar je warm wordt verwelkomd en je terecht kan met je vragen. Maar wat met de onthaalmedewerkers zelf? Zitten zij er wel warm en comfortabel bij? Infraroodexpert bezorgde de afgelopen jaren menig receptionist(e) een knusse werkplek met een efficiënte maar subtiele set-up van infraroodpanelen.

Infraroodexpert Blog: Infraroodverwarming zorgt mee voor een warm onthaal

WARME VOETJES

Het is een druk komen en gaan in de inkomhal van Syntra AB in Berchem. Schuifdeuren vliegen open en dicht en ook de mensen bij de infobalie zijn druk in de weer. “Een afspraak?”, “Weet je niet waar naartoe?” Alle vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Het is bar koud buiten en er waait af en toe een kille tocht door de grote, hoge hal. Toch hebben de dames achter de balie genoeg aan een trui of een dun hemdje om zichzelf warm te houden.

De reden daarvoor is simpel. Zo’n twee meter boven hun hoofden hangen twee verwarmingspanelen. Geen grote zware radiatoren, maar sobere witte panelen die mooi aansluiten bij de stijl van de balie. Ook onder de bureaus is in de vorm van fiberplaten elektrische verwarming voorzien. “Voor de warme voetjes”, licht een medewerker toe.

De behaaglijke warmte die rond het onthaal hangt doet ook collega’s halt houden. “Ik blijf hier graag hangen voor een leuke babbel...en wat verwarming!”, bekent een voorbijganger.

GROTE RUIMTES, KLEINE INSTALLATIES

Niet enkel Syntra deed de afgelopen jaren een beroep op Infraroodexpert om z’n baliemedewerkers uit de kou te helpen. Ook een woonzorgcentrum te Roeselare en de Plantijn Hogeschool in Antwerpen lieten reeds infraroodpanelen installeren.

De interesse voor elektrische verwarming in grote toegangsportalen is simpel te verklaren. Dit zijn vaak slecht geïsoleerde, open ruimtes. Het inzetten van klassieke verwarming zorgt hier niet enkel voor een trage opwarming maar leidt ook al snel tot energieverlies omdat de warme lucht stijgt en via het dak ontsnapt.

Infraroodverwarming omzeilt deze problemen doordat de stralingswarmte van de panelen zich richt op objecten en personen in plaats van de omringende lucht. Zo krijg je een aangename temperatuur op de plaatsen waar je het wilt en gaat er niets verloren.

ENERGIENEUTRAAL

Met de toevoeging van infrarood straalt je inkomhal nu letterlijk en figuurlijk warmte uit en dat zonder energieverlies. Maar het kan nog beter. Indien je bedrijf over zonnepanelen op het dak beschikt, kan je de energie lus volledig sluiten en de opgewekte elektriciteit meteen aanwenden voor je infraroodpanelen. Op die manier moet je geen beroep doen op het elektriciteitsnet en creëer je een energieneutrale ontvangstruimte. Doordat infraroodverwarming bovendien geen groot vermogen nodig heeft, heb je niet veel zonlicht nodig om je panelen aan te drijven.

UIT EN THUIS

Infraroodverwarming biedt dus niet enkel mogelijkheden voor je woning, maar ook voor je kantoorruimte. Privé of professioneel, wij gaan steeds op zoek naar de ideale opstelling voor jouw verwarmingsnoden.

Laat ons weten hoe wij je verder kunnen helpen!

Contacteer ons voor een uitgebreide, kosteloze en vrijblijvende analyse!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid