Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Werkplek verwarmen? Infraroodverwarming is de oplossing!

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Zitten de werknemers aan de balie soms te bibberen van de koude? Hebt u een kantoorhoek of vergaderruimte in een moeilijk te verwarmen open magazijn? Of wilt u dat de klanten altijd een behaaglijke, weldadige warmte voelen bij het binnenkomen van uw winkel, atelier, lobby, hotelkamer of praktijk? Dan is infraroodverwarming een absolute must.

Infraroodexpert Blog: Voor bedrijven

Energiezuinig én efficiënt verwarmen met infrarood

Met de infrarood verwarmingspanelen van Infraroodexpert verwarmt u op een absoluut energiezuinige manier uw werkplek. Omdat infraroodstralen zich richten op materie (objecten, materialen en personen) en niet op de lucht, hebt u veel minder energie nodig om een behaaglijke warmte te voelen.

Infraroodpaneel als eyecatcher

Een grote troef van onze infraroodpanelen is dat u ze kan beprinten met een logo, slogan of foto. Een absoluut originele manier dus om verwarming te combineren met decoratie in de inkomhal, vergaderzalen, cafetaria’s of winkelruimte. We kunnen onze panelen dan ook volledig op maat van uw bedrijf ontwerpen.

Hotels, B&B’s en andere gastenverblijven, verwennen hun klanten graag met de behaaglijke warmte van een infraroodpaneel gecombineerd met sfeervolle ledverlichting. Of ze geven hun badkamers een echte luxueuse uitstraling met infrarood verwerkt in spiegels.

Infraroodpaneel als meest subtiele verwarming

Maar misschien wilt u liever zo subtiel mogelijk verwarmen? Onze glazen panelen hebben een flinterdun en strak design waardoor ze in een ral-kleur naar keuze, amper opvallen aan de muur of het plafond. Wat ook kan is ze combineren met indirecte led verlichting. Op die manier combineer je weer twee functionaliteiten in één.

Infrarood terrasverwarmers: een must voor horeca en hospitality

Terrasjes doen, buiten napraten, buitendemonstraties,… het beperkt zich al lang niet meer tot de zomermaanden. Mensen houden ervan om buiten te leven in alle seizoenen, tenminste als ze het behaaglijk warm kunnen hebben. Terrasverwarmers van infraroodexpert werken met korte golf straling waardoor je klanten op je terras, rookhoek of aan je stand een aangename warmte schenkt. Met een comfortabel en warm buitenterras kan je ook tijdens de koude maanden dubbel zoveel klanten ontvangen.

Ontdek hier onze producten voor terrasverwarming

Jouw werkplek energiezuinig verwarmen? Contacteer ons!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid