Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Na een zalige laat zomerdag nog even genieten op je terras, terwijl je je in Zuid-Italië waant tussen de wijngaarden en olijfvelden, dat wil toch iedereen.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer

Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer

Na een zalige laat zomerdag nog even genieten op je terras, terwijl je je in Zuid-Italië waant tussen de wijngaarden en olijfvelden, dat wil toch iedereen.  Maar België is Italië niet. ’s Avonds koelt het bij ons behoorlijk af en dan zit je al snel met een trui om de schouders, of erger: weer binnen. Hou de ‘zwoele zomeravond sfeer’ langer vast met een infrarood terrasverwarmer. Zo’n decoratieve en energiezuinige heater geeft meteen warmte en is makkelijk te monteren.

Infraroodexpert Blog: Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer

Zuinige en gezonde verwarming voor buiten

Een terrasstraler op infrarood is muisstille elektrische verwarming, type korte golf. Dat betekent dat je de verwarming ziet gloeien. De terrasverwarmers zijn heel zuinig in energieverbruik, geven direct warmte af en zijn niet windgevoelig. Infraroodverwarming is de beste manier om na zonsondergang of op koudere dagen langer van je terras of tuin te genieten. Want je hoeft niet met zware gasflessen te sleuren, er is geen open vuur dat potentieel gevaarlijk kan zijn. Je hebt enkel een stopcontact nodig.

Terrasverwarmer zoals jij hem wilt

Bij Infraroodexpert hebben we terrasverwarming naar ieders wensen en portemonnee. Je kiest uit infraroodverwarmers op een voet of voor een model om op te hangen tegen de muur of het plafond. We hebben terrasverwarmers met afstandsbediening, met een timer en met een ingebouwde thermostaat, zodat je de temperatuur perfect kan regelen. Bovendien vind je in het gamma van Infraroodexpert toestellen die niet enkel verwarmen maar ook verlichten: de ideale combinatie om je zomeravonden te rekken.

Kies je voor een designheater of een klassiek exemplaar? Ontdek ons uitgebreide gamma infrarood terrasverwarmers.

Infraroodverwarming voor een geslaagd tuinfeestje

Vindt de familiebarbecue dit jaar bij jou plaats of organiseer je een tuinfeestje voor je vrienden? Je monteert de terrasverwarming op infrarood in open én gesloten ruimten – in een partytent op je gazon, in je poolhouse of onder een afdak. Zo hou je je gasten tot diep in de nacht warm. Feest ze!

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als bij- en hoofdverwarming.

Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid