Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Tijdens de wintermaanden is het logisch dat de verwarming op volle toeren draait en iedereen in huis het behaaglijk warm heeft. In de lente verloopt dat anders.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Zonder schuldgevoel bijverwarmen in de lentemaanden

Zonder schuldgevoel bijverwarmen in de lentemaanden

Tijdens de wintermaanden is het logisch dat de verwarming op volle toeren draait en iedereen in huis het behaaglijk warm heeft. In de lente verloopt dat anders. De ene huisgenoot heeft het al snel warm genoeg en is blij dat er bespaard kan worden op de energiefactuur. Maar andere huisgenoten hebben het tijdens die eerste lentemaanden vaak nog fris en zouden liefst ’s morgens of ’s avonds nog graag bijverwarmen. Met infraroodverwarming als bijverwarming kan je de vervelende discussie over “verwarming uit of aan” vermijden.

Infraroodexpert Blog: Zonder schuldgevoel bijverwarmen in de lentemaanden

Plaatselijk bijverwarmen

Energiezuinige infraroodverwarming is de ideale oplossing voor de lentemaanden. Wil je 's avonds bijvoorbeeld nog even lezen op de zetel of vind je het te koud in de badkamer? Dan kun je infraroodpanelen installeren om de ruimte plaatselijk en tijdelijk te verwarmen. Het voordeel van infraroodverwarming is dat je niet hoeft te wachten totdat de gehele ruimte eindelijk op temperatuur is. Infraroodverwarming geeft namelijk direct warmte af op het moment dat je er behoefte aan hebt en dat op de plek waar het nodig is. In tegenstelling tot reguliere verwarming, verwarmt infraroodverwarming eerst de personen in de ruimte en daarna pas de ruimte zelf.

Energiezuinige infraroodverwarming

Infraroodverwarming is zeer energiezuinig omdat je op de eerste plaats geen energie verspilt met het verwarmen van de lucht. De warmte straalt namelijk direct uit op je lichaam. Daarnaast verbruiken infraroodpanelen sowieso weinig elektriciteit. Als je huis is uitgerust met zonnepanelen, dan kost het gebruik van infraroodverwarming in veel gevallen zelfs niets. Bovendien is infraroodverwarming eenvoudig te verwerken in je huidige interieur. De warmtepanelen zijn bijvoorbeeld te integreren in spiegels en schilderijen of te combineren met LED-verlichting.

Schakel over naar infrarood

Infraroodverwarming is de toekomst. De investering in infraroodpanelen verdien je snel terug door de significante besparing op je energiekosten. En zo geniet je tijdens de eerste lentemaanden zonder schuldgevoel van behaaglijke warmte op de momenten dat het nodig is.

Wil jij je huis voortaan graag bijverwarmen zonder schuldgevoel? Neem contact op met Infraroodexpert voor meer informatie.

Vraag naar een gratis thuisbezoek en energieanalyse door een expert of breng zelf eens een bezoekje aan een van onze toonzaal voor meer uitleg en advies.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid