Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Zo kies je in één klap voor de innovatieve verwarming én originele decoratie Wilt u uw ruimte aangenaam verwarmen op een kostenbesparende, innovatieve manier? Wilt u het anders en vooruitstrevend aan

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infrarood verwarmingspaneel gecombineerd met fotoprint

Infrarood foto panelen

Zo kies je in één klap voor de innovatieve verwarming én originele decoratie

Wilt u uw ruimte aangenaam verwarmen op een kostenbesparende, innovatieve manier? Wilt u het anders en vooruitstrevend aanpakken en komaf maken met leidingen en robuuste radiators? Dan is het hoog tijd om de fantastische mogelijkheden van infrarood verwarming te ontdekken. De paneelverwarming van Infraroodexpert is flinterdun en gemaakt van glas, staal, aluminium of zelfs natuursteen en marmer. Op zich zijn het elegante objecten die aan de muur of het plafond bevestigd worden. Maar u kan ook een stap verder gaan en van uw infraroodpaneel meteen een uniek topstuk maken van het interieur.

Fotoprint voor infraroodverwarmingspaneel

Infraroodexpert biedt een prachtige collectie van meer dan 1 miljoen fotoprints die we kunnen combineren met uw verwarmingspaneel. Uw moderne verwarming krijgt de look van een schilderij op wit verwarmd glas. Deze infrarood verwarming heeft die extra diepgang doordat alle witte delen van het schilderij onbedrukt blijven en het blinkende glas als een extra touch naar voren komt.

U kan ook kiezen voor een eigen foto of afbeelding om in het paneel te verwerken. Een familiefoto? Een foto van een prachtige reis? Een portret? Alles is mogelijk om uw interieur nog persoonlijker te maken.

Bedrijven verkiezen vaak om het paneel te laten bedrukken met het logo, een slagzin of een foto van het team. Het wordt zo een indrukwekkende eyecatcher voor de inkomhal of de vergaderzaal én het geeft een comfortabele warmte.

>Verwarmen met een fotopaneel? Vind inspiratie in onze webshop

De voordelen van het gebruik van infraroodpanelen?

Energiezuinig & ecologisch

Het verwarmingsproces bij infraroodstraling is anders dan die bij klassieke systemen. Infrarood verwarmt – net als de zon – eerst en vooral objecten en personen. Klassieke systemen verwarmen eerst en vooral de binnenlucht en dat vergt veel meer energie. Het verschil in energiekosten is dan ook spectaculair. Onze elektrische verwarming is dermatezuinig dat een energiebesparing kan verwezenlijkt worden tot 50%.

Gezond

Verwarmen met infrarood is een zegen voor wie kampt met een allergie voor huisstofmijt. Doordat niet de lucht, maar de objecten en personen worden verwarmd, ontstaat er geen lucht- en stofcirculatie. Mensen met reuma, spier en gewrichtsklachten zijn fel gebaat bij de helende werking van infraroodstraling op het lichaam. Het bezoek aan de wellness is niet meer nodig!

Creatief & efficiënt

De elegante verwarmingspanelen lenen zich tot een creatief en efficiënt gebruik. U kan ze verwerken in een prachtig fotopaneel, maar evengoed in een krijtbord of een spiegel voor bijvoorbeeld comfortabele en ruimtebesparende verwarming in de badkamer. Alle units zijn gemaakt met ESG-veiligheidsglas, zijn 0% brandbaar en worden in Duitsland vervaardigd met materialen van topkwaliteit.

Infraroodverwarming praktisch

Voor een badkamer, leefruimte, keuken, ... kan u eender welk infraroodpaneel aankopen zolang u rekening houdt met de juiste wattage voor de vierkante meters. Zorg ervoor dat er zeker voldoende wattage voorzien is in uw leefruimte zodat deze op een snelle manier kan opwarmen.

>Interesse in onze Infrarood verwarmingsoplossing?
Contacteer ons nu voor een gratis thuisbezoek met energie analyse
of kom naar onze showroom in Antwerpen.

Deze is gelegen achter het Sportpaleis dus u hoeft Antwerpen niet binnen te rijden. Aan de overkant kan u GRATIS parkeren.


Enkele illustraties van projecten:

  • Infrarood foto panelen 1
  • Infrarood foto panelen 1
  • Infrarood foto panelen 1

Infrarood verwarmingspaneel gecombineerd met fotoprint
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid