Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Installeren is eenvoudig Infraroodpanelen installeer je heel gemakkelijk. Je hoeft geen grote breekwerken of verbouwingen uit te voeren

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Renovatieplannen tijdens de vakantie? Denk aan infraroodverwarming

Renovatieplannen tijdens de vakantie? Denk aan infraroodverwarming

Je welverdiende zomervakantie staat voor de deur. Hét moment om thuis of op reis je batterijen weer op te laden. Maar ook het ideale moment om werk te maken van die kleine renovatie die op je to-dolijstje staat. Heb je al aan infraroodverwarming gedacht om die renovatie af te maken? Infraroodpanelen zijn snel geplaatst, nemen bijna geen plek in en halen je energiefactuur beduidend naar beneden.

Installeren is eenvoudig

Infraroodpanelen installeer je heel gemakkelijk. Je hoeft geen grote breekwerken of verbouwingen uit te voeren. Het enige wat je nodig hebt om ze aan te sluiten, is een stopcontact of een lichtpunt om je paneel rechtstreeks aan het elektriciteitsnet te koppelen. Met enkele beugels bevestig je elk paneel gemakkelijk tegen je muur of aan je plafond. Reken op ongeveer 1 uur installatietijd per paneel.

Kom ons aanbod ontdekken

Weet je graag welke infraroodpanelen we in ons aanbod hebben? Wil je ervaren hoe aangenaam de rechtstreekse stralingswarmte van infraroodverwarming aanvoelt? In onze nieuwe showroom hier in Court-Saint-Etienne vind je panelen in alle soorten en maten. Allemaal van Duitse en Italiaanse topkwaliteit. Breng dus een bezoek aan onze showroom en laat je wagen achter op onze ruime parking. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van infraroodverwarming als hoofd- of bijverwarming. En je ondervindt meteen hoe snel en efficiënt je je huis met infraroodpanelen verwarmt.

Gratis huisbezoek en advies

Wil je weten welke infraroodpanelen je het beste in je huis installeert? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs. We meten je kamers op, kijken de elektriciteitsvoorzieningen na en checken hoe je huis geïsoleerd is. We horen ook graag van je wat je van infraroodverwarming verwacht. Op basis daarvan krijg je gedetailleerd advies en een verwarmingsplan waarmee je je panelen in elke kamer op de juiste plek installeert.

Renovatieplannen tijdens de vakantie? Denk aan infraroodverwarming
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid