Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

De infrarood verwarmings producten van Infraroodexpert geven een heerlijke, gezonde stralingswarmte met een minimum aan verbruik. Wat de panelen zo uniek maakt, is dat ze te combineren zijn met andere functionaliteiten

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodverwarming en LED verlichting: prachtige combinatie

Infrarood LED panelen

De infrarood verwarmings producten van Infraroodexpert geven een heerlijke, gezonde stralingswarmte met een minimum aan verbruik. Wat de panelen zo uniek maakt, is dat ze te combineren zijn met andere functionaliteiten. De moderne, strakke infraroodpanelen bestaan uit glas, staal, aluminium of zelfs natuursteenen, ze passen in elke ruimte. Gecombineerd met energiezuinige ledverlichting vormen ze verwarming, decoratie én verlichting in één.

Infraroodpanelen met directe of indirecte ledverlichting, volledig op maat

U hebt interesse in infraroodpanelen en wil dat graag combineren met ledverlichting? Dan werken we met veel plezier een design uit op maat van uw wensen en behoeftes. Wij staan u graag bij voor advies en werken met een professioneel team van experts dieelkpaneel naar uw wensen kan ombouwen. Project groot of klein? Wij staan u graag te woord.

>Zuinig, gezond én functioneel verwarmen met infrarood?
Klik hier voor een gratis bezoek van een expert met energie-analyse
voor uw woning of werkplek

Inspiratie nodig?

Ontdek hieronder onze infraroodverwarming met ledverlichting

Deze spiegel verwarming met ledverlichting is ideaal als sfeerverlichting vooreen badkamer of slaapkamer. Deze ledverlichting met elektrische infraroodverwarming geeft een zeer zachte en aangename verlichting. U kunt de ledverlichting in verschillende sterktes ontvangen.

Dit infraroodpaneel heeft directe ledverlichting die uw huidige lichtbron kan vervangen. Het design paneel combineert comfortabele infraroodstraling met aangename verlichting. Verschillende lichtsterktes zijn mogelijk op onze panelen.

Deze bureel verwarming dient alsverwarming én als lichtbron voor de werkplaats. Onze infraroodpanelen zijn ook een ideale verwarmingsbron voor op het eerste gezicht moeilijk te verwarmen ruimtes: balies of recepties aan de inkom, kantoorhoek in een groot magazijn, wachtruimtes, etc.

Dit is een voorbeeld van een infraroodpaneel met en zonder ledverlichting.

Indirecte ledverlichting op de achterzijde van de panelen zorgt voor een leuke sfeerverlichting.

Infraroodverwarming: verwarming van de toekomst

Onze elektrische verwarming is dermate zuinig dat een energiebesparing kan verwezenlijkt worden tot 50%. U geniet van een aangename en gezellige warmte zonder torenhoge energiefacturen.Elektrische verwarming op basis van infrarood is de toekomst voor wie energiezuinig en ecologisch wil verwarmen.

>Elektrisch verwarmen volgens de nieuwste technologie?
Contacteer ons nu!

Infraroodverwarming en LED verlichting: prachtige combinatie
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid