Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Heerlijk warme pop-upwinkel of kil ijspaleis? Containers, beurshallen en leegstaande handelspanden zijn typische locaties voor een pop-up. Maar in die ruimtes kan het bitterkoud zijn

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Zo tover je de kille ruimte om in een warme winkel

Open jij binnenkort een pop-upshop, om een nieuw concept te testen of je merk te lanceren bij een groter publiek? Dan moet je aan heel wat dingen denken, zoals je vergunningen, een aantrekkelijk shopinterieur en de promotie van je zaak. Check ook zeker of er verwarming is op de pop-uplocatie, want dat is vaak niet het geval. Met infraroodpanelen maak je het gezellig warm. Zo blijven je klanten gegarandeerd langer hangen.

Infraroodexpert Blog: Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Heerlijk warme pop-upwinkel of kil ijspaleis?

Containers, beurshallen en leegstaande handelspanden zijn typische locaties voor een pop-up. Maar in die ruimtes kan het bitterkoud zijn. Als je klanten wolkjes uitademen in je shop, vluchten ze snel naar een warmere plek. Zo mis jij cruciale inkomsten. Maar met infraroodpanelen maak jij het snel en makkelijk behaaglijk warm in je winkel.

Infraroodwarmte: stopcontact volstaat

Infraroodpanelen zijn warmte-elementen op elektriciteit. Je hangt ze aan de muur, steekt ze in het stopcontact, zet de verwarming aan en klaar. Verhuis je naar een nieuwe locatie? Dan neem je de panelen simpelweg mee. Het bijzondere van infraroodverwarming is dat het rechtstreeks mensen en objecten verwarmt in plaats van de lucht. Vergelijk het met de stralingswarmte van de zon. Je voelt de warmte dus direct, ook in grote ruimtes.

Speciale infraroodpanelen tegen tintelende tenen

Heb je makkelijk last van koude voeten? Dan is een bureau- of deskverwarming in flexibele, zelfklevende fiber ideaal als extra verwarming. Want als verkoper sta je vaak stil achter de toonbank én draag je geen jas, zoals je klanten. Breng het infraroodpaneel aan onder je toonbank en stel de gewenste temperatuur in. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Infraroodpanelen in de look-and-feel van je pop-upshop

Hoe ziet een infraroodpaneel eruit? Zoals jij het wilt. Je bestelt infraroodpanelen in de kleur van je stand of bedrijf en in de gewenste vorm. Bovendien zijn de panelen flinterdun en smelten ze mooi samen met je winkelinterieur.

Infraroodwarmte: juwelier Twice As Nice en Flamant interieurdesign zijn fan

Twice As Nice stond lang met een pop-upshop in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Een enorme ruimte met hoge plafonds. We installeerden er zwarte warmtepanelen aan de toonbank. Zo hadden de klanten én de verkoopsters het aangenaam warm. Ook interieurzaak Flamant klopte aan bij de Infraroodexpert voor hun conceptstore in Brugge, om hun klanten te verwelkomen in een lekker warme winkel.

Pop-upzaak in de maak? Bel 03 272 41 21 of mail naar [email protected] voor meer informatie over infraroodverwarming.

Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid