Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Welltherm infrarood verwarming Welltherm glazen infrarood verwarming geeft een aangename cocoon warmte die je woning comfortabel verwarmt

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Welltherm

Infraroodexpert Welltherm

Welltherm infrarood verwarming

Welltherm glazen infrarood verwarming geeft een aangename cocoon warmte die je woning comfortabel verwarmt. Deze hoog afgewerkte infrarood panelen van Duitse makelij geven u de flexibiliteit deze verwarmingspanelen perfect te integreren in uw persoonlijke leefomgeving. De oppervlakte temperatuur van deze
infrarood verwarming bedraagt 120° C wat bijdraagt tot een aangename stralingswarmte die nog steeds veilig is bij contact met de huid. Met een infrarood verwarmingspaneel geniet u van een betere bloeddoorstroming en vermindering van uw reumapijnen, net alsof u voor een langere termijn in het zuiden zou vertoeven. Deze Welltherm panelen kunnen eveneens dienen als badkamer verwarming.

Elektrische verwarming met pit

Het gamma Welltherm is heel erg uitgebreid. Welke panelen u ook kiest, een sterk voordeel is dat deze elektrische verwarming uw huis zuinig kan verwarmen door gebruik te maken van een intelligent stuursysteem. Maak je daarenboven gebruik van een vorm van hernieuwbare energie zoals zonnepanelen, dan kan u enorm veel besparen op uw electriciteitsfactuur.

Wat is infraroodstraling?

Infrarode energie is de pure vorm van straling die wordt door objecten geabsorbeerd zonder fysiek contact met de warmtebron of met de lucht binnen objecten en de bron. Infrarode golven bestaan in de zichtbare licht en in de microgolven van het elektromagnetische spectrum. Het beste voorbeeld van infrarood warmte is de zon. De zon produceert onzichtbare ultraviolette straling en deze stralen worden in warmte omgezet wanneer opgevangen door (dynamische of statische) voorwerpen - nadat door het koude, donkere ruimte zijn gereizen. Naast de zon, is de infrarode warmte degene die wij in de beurt van een vuur voelen of van een verwarmd stoep, dat infrarode golven heeft opgevangen. Hebt u uzelf wel eens afgevraagd waarom u in de winter het koud heeft, terwijl er 17 °C zijn, en in de zomer vindt u dezelfde temperatuur aangenaam? Dit komt doordat infraroodstraling verwarmen niet de lucht, maar de objecten. De warmte wordt opgevangen door objecten en afgegeven naar onze lichamen.

Infraroodstraling is veilig?

Veel mensen denken onmiddellijk dat straling schadelijk is voor de mensen, maar er bestaat een gunstige straling in tegenstelling tot de gevaarlijke straling. Infraroodstraling werkt als zonlicht, maar zonder de schadelijke ultraviolette straling. Er is geen ultraviolette straling (waardoor zonnebrand wordt veroorzaakt) of atomische straling (nucleaire wapens). Infraroodstraling is het energietype die een object of een persoon verwarmt en niet de lucht binnen een kamer. Zelfs ons lichaam geeft af door de huid infrarode energie van ongeveer 3 ~ 50 micron. Hoe erg kan dit zijn? Bovendien geeft deze straling geen gas af in de omgeving en veroorzaakt geen benauwde of stofvolle lucht. Uw muren blijven volledig droog en koude plaatsen kunnen aanzienlijk verminderd worden. Bovendien voorkomt schimmel op muur. In tegenstelling tot wat sommige mensen zeggen, de infrarode straling gezonder is dan een conventionele radiator omdat was het bewezen dat de infrarode straling vele voordelen voor de gezondheid brengt, wanneer wordt er gebruikt voor medische doeleinden, zoals passieve cardiovasculaire conditie effect, opmerkelijk calorie-inname en gewichtsbeheersing, spier- en skeletaandoeningen, coronaire hartziekten, arteriosclerose en hypertensie.

Wat is het verschil tussen infrarood verwarmingspanelen en conventionele radiatoren?

Ze werken op een totaal andere manier. Een infrarood verwarmingspaneel verwarmt niet de lucht, zonder de personen en objecten binnen een kamer. Dit maakt het infrarood verwarmingspaneel heel efficiënt omdat de warmte is onmiddellijk opgevangen door iedereen zonder verlies van warmte-energie gedurende het proces. Om deze reden, kunnen mensen in de ruimte de warmte voelen, zelfs als de wind binnen de kamer komt door een open raam.

Vergeleken met conventionele verwarmingstoestellen dat veroorzaken een verstikkend lucht, het infrarood verwarmingspaneel houdt de lucht schoon en comfortabel, zonder het met stof te mengen. Uw muren blijven droog, vrij van en koude plaatsen kunnen aanzienlijk verminderd worden.

Is het efficiënt? Zo ja, wat zijn de kosten?

Infrarode verwarmingspanelen hebben een zeer hoog rendement in vergelijking met conventionele verwarmingstoestellen en kunnen bijna 90% van de elektriciteit in werkelijke warmte omzetten met een minimum aan energieverlies. Omdat de warmte wordt door elektromagnetische golven geproduceerd, is de warmteproductiviteit bijna 100%. In combinatie met een thermostaat, is het energieverbruik drastisch verminderd door het in de wachtstand te zetten wanneer de ideale temperatuur van de kamer is bereikt. Aangezien de persoon kan de warmte binnen 5 minuten na het starten van het verwarmingspaneel al voelen, is het aanbevolen bij het verlaten van de kamer om het uit te schakelen. Op deze manier wordt het product efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker.

Realisatie

Welltherm
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid