Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Je ziet de zweetdruppels op het voorhoofd van de minister als hij moet praten over een eventueel elektriciteitstekort in de herfst of winter.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Nooit nog een factuur van elektriciteit of aardgas?

Nooit nog een factuur van elektriciteit of aardgas?

Je ziet de zweetdruppels op het voorhoofd van de minister als hij moet praten over een eventueel elektriciteitstekort in de herfst of winter. Dus misschien is dat geen doemgedachte of een beeld uit een Amerikaanse film, zo’n afschakelplan met black-out’s. Een elektriciteitsnetwerk dat in een hele regio platligt, dat kan blijkbaar.

Infraroodexpert Blog: Nooit nog een factuur van elektriciteit of aardgas?

Of je hoort over het aardgas dat ons land inkoopt in andere landen, waar er natuurlijke bronnen zijn: Nederland, Noorwegen, Groot-Brittannië en Rusland. Je hoort ook dat zo’n land wel ‘es dreigt om die uitvoer aan België te stoppen. Als jij verwarmt met aardgas, dan kan je terecht wel eens twijfelen: betekent dat dat je misschien in putje winter niet meer kunt verwarmen?

Off-grid, off we go!

Er is een oplossing, waardoor je je nooit nog zorgen moet maken over je elektriciteit en verwarming. Jij gaat niet black-out tijdens een afschakelplan en je gaat ook niet ineens drie keer de normale prijs voor energie betalen na een boycot. Nee, jij schakelt jezelf af en gaat ‘off-grid’: jij kiest voor een systeem waarbij je niet afhankelijk bent van het net dat aan woningen en ondernemingen aardgas en elektriciteit levert.

Drie-in-één-pakket

Hoe zorg je voor je eigen elektriciteit en verwarming?

  1. Je kiest voor zonnepanelen. Zo levert de zon je elektriciteit, zelfs op bewolkte dagen. De digitale meter zorgt er echter voor dat je de elektriciteit die je teveel produceert meteen afgeeft aan het net. Zonder dat je daarvoor een compensatie krijgt.

  2. Dus aan die zonnepanelen laat je een innovatieve lithiumbatterijen power pack koppelen -zoals de Tesla Powerwall er ook één is- een thuisbatterij met ander woorden. Die slaan je elektriciteit die je overdag niet verbruikt op, zodat je die ‘s avonds als je thuiskomt wel kunt verbruiken.
  3. Tot slot ga je ook voor een verwarming en koken op elektriciteit. Infraroodverwarming is dan een slimme en stijlvolle keuze. Zo verwarm je gratis met de elektriciteit die je teveel produceerde.

Iets voor jouw woning of zaak?

Deze totaaloplossing vraagt bovendien geen complexe installatie of ingrijpende breek- en slijpwerken. Op één dag zorgen vaklui ervoor dat je zonnepanelen, thuisbatterij en verwarmingstoestellen klaar zijn om zich van hun warmste kant te tonen.

Benieuwd naar een vrijblijvende prijsofferte van dit complete pakket? Naar een berekening van de tijd waarop je verwarmingsinvestering is terugverdiend? We komen graag bij je langs om te analyseren of je woning geschikt is voor deze nieuwe manier van verwarmen. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of [email protected].

Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid