Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodverwarming: als het in je zaak écht stil moet zijn

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodverwarming: als het in je zaak écht stil moet zijn ...

Infraroodverwarming: als het in je zaak écht stil moet zijn ...

Tikkende buizen, water dat je hoort lopen of opborrelen in de leidingen of radiatoren, het geluid van de warme lucht die elektrische accumulatoren de ruimte inblazen … Geen enkel type verwarming is 100% stil. Behalve … infraroodverwarming. Heb je in je huis of je zaak een kamer waar het écht stil moet zijn? Met infraroodverwarming ga je voor absolute stilte.

Infraroodexpert Blog: Infraroodverwarming: als het in je zaak écht stil moet zijn ...

Infraroodverwarming voor B&B of hotelkamers

Baat je een B&B of een hotel uit? Dan weet je dat je gasten een goede nachtrust vanzelfsprekend vinden. En die geef je hun niet met een zacht bed alleen. Kleine geluidjes van de radiator of verwarmingsbuizen kunnen hun slaap verstoren. Met infraroodpanelen in de kamer heb je daar geen last van. Integreer ze in een spiegel, foto of afbeelding en je klanten geven je op meer dan alleen hun nachtrust een goede rating. (Benieuwd wat onze klant zegt? Lees meer over deze unieke B&B)

Stil verwarming in geluidsstudio’s

In je geluids- of opnamestudio is het kleinste geluid genoeg om je opname te stoppen. En toch wil je het tijdens de opnames gezellig warm hebben. Met een infraroodpaneel voel je de warmte behaaglijk stralen en weer je storende verwarmingsgeluiden uit je studio.

Massageruimtes combineren comfort met stilte dankzij infrarood

De ene persoon is de andere niet. Waar de ene klant volledig ontspant bij rustgevende muziek, geeft de andere zich pas in complete stilte volledig aan een massage over. Met een muisstil infraroodpaneel boven je massagetafel voelt je klant een weldadige stralingswarmte. Gecombineerd met ledverlichting creëer je meteen een aangename sfeer. Ook in yogaruimtes is een geruisloze verwarming een absolute meerwaarde (Benieuwd wat onze klant zegt? Lees meer over yogaruimte De Levensbloem)

Slimme elektrische verwarming verhoogt concentratie in hoorcentra

In de testruimte van een hoorcentrum moet je een speld kunnen horen vallen. Je klanten moeten zich volledig kunnen concentreren, en tijdens de testen mag zelfs het kleinste geluid van buitenaf hen niet afleiden. Met infraroodpanelen maak je van je testruimte de ideale werkplek waar geen enkel geluid de resultaten kan beïnvloeden. Zo installeerde Infraroodexpert onlangs nog verwarmingspanelen aan de hoge plafonds bij gehoorcentrum ‘Foon’ in Leuven.

En dan is er ook nog je eigen slaapkamer

In de winter zet je de verwarming in je slaapkamer graag op een minimumtemperatuur. Het geluid van een tikkende radiator klinkt ’s nachts dan eens zo luid als overdag. Zeker wanneer je in slaap probeert te vallen. Infraroodverwarming is geruisloos. Heb je een kamer of ruimte waar het écht stil moet zijn? Ga met infraroodverwarming voor volledige stilte.

Bel ons, mail ons of vraag ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze toonzaal.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid