Infraroodexpert

Infrarood is zeer gezond

Naast het feit dat infrarood therapie één van de meest econo

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infrarood sauna therapie

Infrarood is zeer gezond

Infrarood sauna therapie

Voordelen van infrarood sauna therapie

Naast het feit dat infrarood therapie één van de meest economische, veiligste en krachtigste manieren is om toxische metalen en chronische infecties te elimineren, omvatten de gezondheidsvoordelen ook:

Huidverjonging

Het gebruik van de infrarood verwarming herstelt traag de secretie via de huid. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en een enorm afscheidingskanaal. Bij de meeste mensen inactief, verstopt en toxisch.

Zweetbevorderend

Zweten door een infraroodpaneel is een bij-product van de blootstelling van hitte aan het lichaam. Het transpiratie proces elimineert zacht en veilig alle zware metalen en toxische chemicaliën. Medische studies tonen aan dat de meeste toxische stoffen kunnen afvloeien via de huid, waardoor de lever en nieren worden ontlast.

Inspanningsvoordelen

Infraroodpanelen voorzien veel van de voordelen van een inspanning met een beperkt verlies aan energie. Zoals een verbeterde bloedcirculatie en oxidatie van de weefsels. Herhaaldelijk saunagebruik kan de bloeddruk verlagen en de elasticiteit van de aders verbeteren. Infrarood sauna’s zijn zeer hulpzaam bij cardiovasculaire rehabilitatie, artritis, allergiën, huidproblemen en chemische gevoeligheid.

Koortstherapie voor infecties

De verhoging van de lichaamstemperatuur assisteert het lichaam krachtig om bacteriën, schimmels, parasieten en virussen te doden. Menig mens heeft een lage lichaamstemperatuur waardoor ze niet afgeraken van chronische infecties.

Tumors, chemotherapie en gemuteerde cellen

Hyperthermie bevordert ook om alle typen abnormale cellen te doden. Tumors bijvoorbeeld, verdragen warmte niet. De verhoging van de lichaamstemperatuur versnelt hun dood. Alhoewel geen conventionele methode, hyperthemie is een nauw onderzochte therapie voor kanker.

Gratis informatie?

Laat aub. een bericht na!

Ontdek meer...

Infrarood is zeer gezond
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid