Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Eindelijk is het zover, Wij hebben Sunsho

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Sunshower

Sunshower

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Eindelijk is het zover, Wij hebben Sunshower eindelijk in onze gamma.
Met Sunshower haalt U het goede van de zon in huis. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor.
Met een juiste, lage, dosis UV-licht word het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energiek en heeft een gezonde kleur. Infrarood licht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. Sunshower is makkelijk in gebruik. Sunshower is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Het apparaat kan daarom in de douche hangen.

Geniet van uw douche en infrarood straling tegelijkerstijd en geniet van de gezonde UV en krijg direct input van vitamine D.

Sunshower - Gezond

Zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Vitamine D is blangrijk voor een goede weerstand en het behoud van sterke botten. Sunshower zorgt in 3 maanden voor een gezond vitamine D niveau. Goed gedoseerd zonlicht geeft U bevendien meer energie en een zomerse kleur.

Sunshower - Gezond

Sunshower - ontspannend

Infrarood licht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Dit warme licht dringt tot diep in de huis door en verwamt daar uw spieren en gewrichten. Stijfheid en pijn verdwijnen en u kunt zich weer soepel bewegen.

Sunshower - ontspannend

Sunshower - Veilig

Regelmatig een lage dosis zonlicht is velig en gezond. Sunshower bereidt uw huid verantwoord voor op de zomerzon. Maar ook in technische opzicht is de Sunshower veilig. Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes zoals de douche.

Sunshower
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid