Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming pagina 14

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Wist je dat je lichaam een halfuurtje infraroodstralen ervaart als een sessie joggen van dezelfde duur? Je spieren warmen op en ontspannen, je hart gaat sneller kloppen en je conditie gaat erop vooruit. De medische wereld maakt al langer gebruik van die stralen en nu kiezen ook steeds meer mensen om hun huis te verwarmen met infrarood. Bovendien sluit je zo het risico op circulerende schadelijke stoffen en CO2-vergiftiging uit. Voor een warme én gezonde herfst, dus!

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer

Na een zalige laat zomerdag nog even genieten op je terras, terwijl je je in Zuid-Italië waant tussen de wijngaarden en olijfvelden, dat wil toch iedereen.  Maar België is Italië niet. ’s Avonds koelt het bij ons behoorlijk af en dan zit je al snel met een trui om de schouders, of erger: weer binnen. Hou de ‘zwoele zomeravond sfeer’ langer vast met een infrarood terrasverwarmer. Zo’n decoratieve en energiezuinige heater geeft meteen warmte en is makkelijk te monteren.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Hoe je ook in de winter van de zon profiteert

Heb je deze zomer ook al zo genoten van de zon? Die warmte op je huid: heerlijk, toch? Die wil je in het najaar en de winter ook nog wel voelen. Alleen: dan zijn de dagen op hun korts en de bewolking zorgt er voor de je de zon nauwelijks ziet. De oplossing om die zonnewarmte ook in de donkerste periode van het jaar op je huid te voelen? Infraroodverwarming.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Overproductie zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Heb je zonnepanelen? Dan klinkt dit scenario wellicht bekend in de oren: je zit op het einde van het jaar met een overproductie en bakt dan maar cakes en wafels voor de hele buurt om het overschot op te souperen. Want op het einde van uw tariefperiode  staat de teller onverbiddelijk weer op 0. Pak je energieverbruik veel slimmer aan, en trakteer jezelf nú op decoratieve  terrasverwarming, instant warmte voor bureau of badkamer of  ga voor wellness voor je douche. Dat kan met  infrarood: de  makkelijke, mooie en muisstille verwarming die je eenvoudig kan installeren.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Voor bedrijven

Zitten de werknemers aan de balie soms te bibberen van de koude? Hebt u een kantoorhoek of vergaderruimte in een moeilijk te verwarmen open magazijn? Of wilt u dat de klanten altijd een behaaglijke, weldadige warmte voelen bij het binnenkomen van uw winkel, atelier, lobby, hotelkamer of praktijk? Dan is infraroodverwarming een absolute must.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Vakantietijd = klusjestijd. Het ideale moment om met die lang geplande renovatie van je badkamer te beginnen. Nieuwe vloer- of muurtegels, nieuwe kranen en wasbakken, een douche in plaats van een bad … Maar heb je al aan infraroodpanelen gedacht? Omdat ze bijna geen plaats innemen, zijn ze ideaal als hoofd- of bijverwarming.

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid