Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Je infrarood terrasverwarmer mee op reis? Verleng je campingavonden met snelle en aangename warmte dankzij mobiele infraroodverwarming.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]

Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]

Ga jij binnenkort kamperen? Dan weet je dat er niets ontspannender is dan ‘s avonds bij je tent zitten om nog wat na te praten met vrienden, een potje te kaarten of een gezelschapsspel te spelen. En als het wat frisjes begint te worden? Dan haal je je mobiele infrarood verwarmer boven! Terrasverwarmers kunnen namelijk perfect gebruikt worden als campingvuurtje. Met infraroodverwarming geniet je overal van de warmte van de zon, ook wanneer deze al lang onder is gegaan.

Infraroodexpert Blog: Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]

GENIET HEEL HET JAAR DOOR VAN JE TERRAS MET JE INFRAROOD TERRASVERWARMING

Heb jij een mooi terras, een gezellige tuin of een knusse veranda? Dan wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Niet enkel overdag wanneer de zon schijnt, maar heel het jaar door en tot ‘s avonds laat.

Met infraroodverwarming zorg je ervoor dat je geen karrenvracht dekens moet aanslepen of naar binnen moet vluchten wanneer het kwik een dip neemt. Een infrarood terrasverwarmer plaats je op de gewenste positie, vast aan de muur of op een voet. Steek de stekker in en enkele seconden later voel je al die knusse warmte, alsof de zon nooit is ondergegaan. Een infrarood verwarmer beschikt bovendien over verschillende standen, die je kan instellen met de meegeleverde afstandsbediening. Zo kan je makkelijk de stralingswarmte van je elektrische kachel opdrijven naarmate de buitentemperatuur daalt.

Terrasverwarmers zijn een handige manier om je avonden te verlengen in je tuin, op je terras...en op locatie!

NEEM JE ELEKTRISCHE VERWARMING MEE OP REIS

Je kan nog meer uit je terrasverwarming halen door ze mee te nemen wanneer je op reis gaat.

Heb je deze zomer een kampeertrip gepland? Dan weet je misschien wel dat een vuurtje aanmaken om ‘s avonds de koude te weren op veel campings verboden is. En zelfs al heb je de mogelijkheid, dan moet je nog houtblokken voorzien, je vuur aanmaken...en de rooklucht in je kleren weten te appreciëren. Je slaapzak aantrekken kan ook, maar dan is een snelle trip naar het sanitair weer minder handig.

Mobiele infraroodverwarming biedt een comfortabele, snelle en veilige oplossing om je campingavonden zo lang te maken als jij wilt. Heb je een kampeerplek met stroomvoorziening? Dan kan je hier makkelijk je infrarood terrasverwarmer opstellen en genieten van onmiddellijke warmte.

Je hebt dan wel een statief nodig dat past op jouw terrasverwarmer. Maar geen nood, Infraroodexpert zorgt voor een stevige voet op maat zodat je ook op de - vaak oneven - camping ondergronden veilig je verwarmer kan opstellen. Je kan hierbij zelfs kiezen voor een inklapbaar statief dat je makkelijk opbergt bij je kampeerspullen.

Graag advies over je terras- of campingverwarmer? Wij bespreken met jou welke infraroodverwarming het best past bij jouw plannen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid