Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Simpelweg ophangen, inpluggen, genieten van de warmte én geld besparen. Of is het toch niet zo simpel?

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Kan je infraroodpanelen zelf installeren? Ja, maar…

Kan je infraroodpanelen zelf installeren? Ja, maar…

Infraroodverwarming staat bekend als een gemakkelijk te installeren verwarmingsmethode. Snelle zelfbouwpakketten voor infraroodpanelen zijn te verkrijgen in zowat iedere betere doe-het-zelfzaak. Simpelweg ophangen, inpluggen, genieten van de warmte én geld besparen. 
Of is het toch niet zo simpel? 

Infraroodexpert Blog: Kan je infraroodpanelen zelf installeren? Ja, maar…

Infraroodverwarming: uniek in zijn soort

Verwarmen op infrarood is een ietwat minder bekende vorm, maar minstens even kostenbesparend en efficiënt als andere verwarmingsmethodes. Het brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee. Denk maar aan:

  • Infraroodverwarming is een decoratieve extra touch. Je kan de panelen gebruiken als extra decoratie of je kan ze volledig laten verdwijnen in jouw interieur.

  • Stralen van infraroodverwarming zijn goed voor je huid en gezondheid. Zo sla je meteen twee vliegen in één klap.
  • Een infraroodverwarming is zuinig, ecologisch en efficiënter. De infraroodverwarming verwarmt geen lucht in de ruimte, maar straalt warmte op mensen en voorwerpen in de kamer.
  • En last but not least: er is geen extra kap- en breekwerk nodig. Dat brengt iets meer handige mensen vaak op het idee om zelf aan de slag te gaan.

Enkele vragen om je infraroodverwarming zelf te installeren

Het is perfect mogelijk om infraroodverwarming zelf te installeren. Zo bespaar je namelijk wel wat kosten… op korte termijn. Wanneer je infraroodverwarming installeert moet je rekening houden met verschillende extra factoren. Anders wordt jouw goedkopere installatie op lange termijn een financiële aderlating.

Kan je technische installatie infraroodverwarming aan?
First things first: kan je écht genieten van infraroodverwarming zonder breekwerken of moet je op zoek naar een andere elektriciteitsbron? Sommige (oudere) huizen hebben namelijk een verouderde elektriciteitsinstallatie die het begeeft bij een beetje extra stroom.

Tip: Tijdens een gratis huisbezoek analyseren we het vermogen van uw elektriciteit en spelen we hier maximaal op in.

Opvallende of net heel subtiele verwarming?
Ben je op zoek naar een verwarming die je interieur een extra touch geeft? Dan is infraroodverwarming het perfecte middel.

Ben je eerder op zoek naar subtiel weggewerkte verwarming? Ook dan is infraroodverwarming het perfecte middel!

Er zijn namelijk verschillende manieren waarop infraroodverwarming een extra touch aan jouw interieur geeft. (We schreven er zelfs een blog over.) Onze interieurexperts kijken daarom altijd naar de beste én mooiste oplossing voor jouw interieur.

Hoe kan je het maximale uit je verwarming halen?
Het spreekt voor zich dat je minder verwarmingskosten wil betalen. Hoe kunnen jouw infraroodpanelen je hierbij helpen? Hang je je verwarming best aan het plafond of beter tegen de muur? Hoe haal je met extra hulpmiddelen (zoals slimme thermostaten en bewegingssensors) het maximale rendement uit jouw verwarming?

Een specialist op vlak van infraroodverwarming kent alle mogelijkheden als geen ander. Hij gidst je dus graag door de wereld van infraroodverwarming!

Eén bezoek, alle antwoorden

Tijdens een gratis huisbezoek komt onze verwarmingsexpert alle mogelijkheden van infraroodverwarming bij jouw thuis bespreken. Zo krijg je meteen een gepersonaliseerd antwoord op al je vragen.

Plan je thuisbezoek >>

Eén bezoek, alle antwoorden! Plan je thuisbezoek >>
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid