Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodverwarming als betaalbare eyecatcher in je interieur

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Hoog plafond, dus hoge verwarmingskosten?

Hoog plafond, dus hoge verwarmingskosten?

Infraroodverwarming als betaalbare eyecatcher in je interieur

Warme lucht stijgt. Dus we hebben allemaal geleerd om niet te enthousiast te zijn over een kamer met een hoog plafond, hoe mooi die ook is. Want: hoe kan je die ruimte verwarmen? Je vermoedt dat het lang duurt vooraleer je het warm hebt in zo’n kamer - al isoleer je heel goed - en dat die verwarming je bovendien handenvol geld zal kosten.

Infraroodexpert Blog: Hoog plafond, dus hoge verwarmingskosten?

Vloerverwarming is in een kamer met een hoog plafond zeker een goede optie. Maar vloerverwarming leggen is een hele klus, waarbij je de vloer moet openbreken bij een renovatie. Gelukkig is er nog een andere, veel makkelijkere oplossing.

Infraroodverwarming verwarmt de lucht niet, zoals de toestellen van je centrale verwarming op aardgas, je kachel of je haard wel doen. De warme lucht van die verwarmingstoestellen stijgt inderdaad in een kamer met een hoog plafond. Maar infraroodstralen verwarmen de mensen en objecten in hun buurt, en die warmte blijft dus beneden in de ruimte.

Bovendien komt infraroodverwarming in smaakvolle uitvoeringen, die prachtig aansluiten bij de unieke vormgeving die past bij deze kamer.

We zetten vier ideeën op een rij:

Zwevende warmte?

Opdat de infraroodstralen sneller de aanwezige mensen en objecten verwarmt, kun je infraroodpanelen lager hangen, aan kabels. Zeker in een strakke interieurvormgeving kan dit er mooi uitzien.

Verwarming en verlichting in een

De infraroodpanelen met ledverlichting zijn een andere mogelijkheid: verlichting en verwarming in één stijlvolle oplossing. Deze efficiënt verwarmende designverlichting past perfect in een kamer met dit volume.

Verwarming die (bijna) kunst is

Een enorme foto of indrukwekkend kunstwerk aan de muur past ook perfect in een kamer met een hoog plafond. Daar heb je misschien al een gedacht. Maar waar je misschien niet aan dacht, is de combinatie van zo’n werk met verwarming én verlichting. Je kunt immers een infraroodpaneel, of een combinatie van verschillende verwarmingspanelen, met een print naar keuze laten decoreren én kiezen voor indirecte sfeerverlichting erachter.

Liever onzichtbare verwarming dankzij inbouwtoestellen?

Infrarood-verwarmingspanelen kunnen bijna onzichtbaar worden ingebouwd in de pleisterwand of vals plafond. Deze panelen kunnen immers de kleur krijgen die je wenst, dus ook exact dezelfde kleur als je muren en plafonds.

Nieuwsgierig naar de verwarmingsmogelijkheden met infrarood in een bijzonder interieur? Contacteer ons en we maken vrijblijvend een offerte.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid