Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Wist je dat je lichaam een halfuurtje infraroodstralen ervaart als een sessie joggen van dezelfde duur?

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Wist je dat je lichaam een halfuurtje infraroodstralen ervaart als een sessie joggen van dezelfde duur? Je spieren warmen op en ontspannen, je hart gaat sneller kloppen en je conditie gaat erop vooruit. De medische wereld maakt al langer gebruik van die stralen en nu kiezen ook steeds meer mensen om hun huis te verwarmen met infrarood. Bovendien sluit je zo het risico op circulerende schadelijke stoffen en CO2-vergiftiging uit. Voor een warme én gezonde herfst, dus!

Infraroodexpert Blog: Een gezond najaar kleurt infrarood!

Een even positieve invloed als de zon

Infraroodstralen van het lange type ondersteunen ons lichaam op natuurlijke wijze. Net als de zon, maar dan zonder schadelijke uv-straling. Dokters en kinesitherapeuten gebruiken die stralen dan ook voor medische doelen. Bijvoorbeeld om spier- en gewrichtspijn bij reumapatiënten te verminderen en het genezingsproces bij sportblessures te versnellen. Ook thuis kun je genieten van de vele gezondheidsvoordelen door te kiezen voor verwarmingstoestellen met infraroodstralen.

Wellness in je eigen badkamer, salon, bureau en hal

Of je nu kiest voor een infrarode sunshower in je badkamer, een hypermodern fotopaneel in je salon of een gepersonaliseerde verandaverwarming, het weldadige effect op je spieren en gewrichten is een feit. Net als je broodnodige dosis vitamine D én de voordelen die je huid ondervindt. Zo zorgt blootstelling aan infraroodstralen voor een betere bloedcirculatie met als gevolg een grotere aanvoer van zuurstofrijk bloed én een snellere aanmaak van nieuwe huidcellen.

Infraroodverwarming: veel gezonder dan gas en convectie

Verwarmen met gas? Belastend voor het milieu én voor je gezondheid door de C02-uitstoot. Convectieradiatoren? Blazen heel wat ongezonde stofdeeltjes in de lucht. Terwijl infraroodtoestellen met onzichtbare stralen de materie in de ruimte opwarmen. Niet alleen een veel efficiëntere manier van verwarmen, maar ook de oplossing voor een optimale luchtkwaliteit in je huis met veel voordelen voor je algemene gezondheid.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als bij- en hoofdverwarming. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of [email protected]

Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid