Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Heteluchtblazers: duur Warmte stijgt. De warmste zone in je productiehal of magazijn? Die bevindt zich net onder het dak, meters boven de hoofden van je medewerkers

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Hoe je industriële ruimtes goedkoop en gezond kan verwarmen?

Hoe je industriële ruimtes goedkoop en gezond kan verwarmen?

Een loods, magazijn of productiehal verwarmen? Geen gemakkelijke klus. Want een industriële ruimte is vaak meters hoog, tientallen meters lang en breed, en slechter geïsoleerd dan een kantoorgebouw. Als bedrijf kies je dan meestal voor heteluchtblazers om je werknemers in niet te koude temperaturen te laten werken. Maar wist je dat er een rendabelere en gezondere oplossing bestaat? Infraroodelementen.

Infraroodexpert Blog: Hoe je industriële ruimtes goedkoop en gezond kan verwarmen?

Heteluchtblazers: duur

Warmte stijgt. De warmste zone in je productiehal of magazijn? Die bevindt zich net onder het dak, meters boven de hoofden van je medewerkers. Die warme lucht verdwijnt dan ook nog eens razendsnel door het dak, omdat er vaak geen isolatie is om ze tegen te houden. Je blazer moet dan constant op hoog vermogen draaien om de hele hal warm te krijgen. Zo gaan ook je energieverbruik en je verwarmingsfactuur door het dak.

Ongezond werken voor werknemers

Heteluchtblazers dragen door het lawaai dat ze produceren niet bij aan een aangename werkomgeving. Ze blazen ook het stof in de ruimte constant door de lucht. En dat is slecht voor de gezondheid van je werknemers die allergieën of astma hebben.

Infraroodelementen: de ideale oplossing

Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, maar richten de warmte rechtstreeks op je werknemers en de objecten in de ruimte. Veel energiezuiniger dan hete lucht, want je verwarmt alleen de plaatsen die nodig zijn. De panelen hang je tegen de muur of aan het plafond. We hebben zelfs toestellen die 8 tot 10 meter hoog gemonteerd kunnen worden. Zo verlies je geen ruimte op de grond. Infraroodelementen gaan ook gemakkelijk 30 tot 40 jaar mee: ze zijn ijzersterk en corroderen niet, omdat ze zonder water werken. Lawaai? Stof? Geen sprake van. Ideaal voor een gezonde werkomgeving.

Victor Joseph verwarmt zijn magazijn met infraroodelementen

Victor Joseph is een groothandel in schoonheidsproducten voor kapperszaken. In het magazijn plaatsten we infraroodpanelen met kettingen aan het plafond vastgemaakt. Ze hangen zwevend boven de opslagrekken op 4-6m hoogte en de plaatsen waar de orderpickers de bestellingen samenstellen en klaarzetten voor transport. Doordat de stralingswarmte rechtstreeks op hen gericht staat, werken ze altijd in warme en comfortabele omstandigheden. Ook in de winter.

Je loods, magazijn of productiehal ook rendabeler en gezonder verwarmen? Contacteer ons. We komen gratis bij je langs om je ruimtes op te meten en te analyseren.

Hoe je industriële ruimtes goedkoop en gezond kan verwarmen?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid