Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Plaats besparen in je badkamer met infraroodpanelen.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Zo bespaar je kostbare plaats in je badkamer.

Zo bespaar je kostbare plaats in je badkamer.

Wil je plaats maken voor een extra douche of bad maar staat die lelijke, oude radiator in de weg? Of wil je gewoon een strakke, minimalistische look voor je badkamer? Er zijn verschillende mogelijkheden om je infraroodverwarming gedeeltelijk of zelfs helemaal weg te werken in je badkamer. Lees er alles over in deze blog.

Infraroodexpert Blog: Zo bespaar je kostbare plaats in je badkamer.

Plafondmontage: uit het zicht, uit de weg

In tegenstelling tot klassieke radiatoren kunnen infraroodpanelen gewoon tegen het plafond bevestigd worden. Ze wegen bijna niets in vergelijking met een klassieke radiator en lenen zich zo perfect uit tot plafondmontage. Zo hangen de panelen uit het zicht en uit de weg voor de belangrijke dingen: een comfortabel bad en een verkwikkende douche.

Indien gewenst kan de verlichting van je badkamer perfect geïntegreerd worden rond je infraroodpaneel. Zo lijkt het net alsof de verwarming een moderne plafondverlichting is!

Je moet jezelf trouwens geen zorgen maken dat de warme lucht tegen het plafond blijft hangen. Infraroodpanelen verwarmen namelijk niet gewoon de lucht rondom, ze verwarmen objecten en personen: zo heb je het onmiddellijk warm en blijft de temperatuur in de badkamer overal ongeveer gelijk.

Inbouw infraroodpanelen

Daarnaast is het ook mogelijk om de elementen in het plafond te plaatsen. De infraroodpanelen komen dan gelijk met het plafond te staan. Kies je voor een afwerking in dezelfde kleur als het plafond, gaan de panelen helemaal op in het geheel van je plafond. Zo vallen ze zelfs nog minder op als je tijdens een relaxerende badsessie naar het plafond tuurt.

De panelen hoeven daarbij ook niet noodzakelijk tegen de grond gemonteerd te worden: aangezien infraroodverwarming geen nood heeft aan doorstromend water zijn er geen buizen nodig. Het is dus ook mogelijk om de panelen boven je badkuip te hangen. Let hierbij wel op dat je voldoet aan de wettelijke technische eisen wat de juiste posities en specificaties van het toestel betreft. Onze experts wijzen jou hierbij de weg zodat je steeds gerust kan zijn van een veilige en correcte keuze.

Natuurlijk kan je ook voor inbouw in de muur kiezen.

Compleet onzichtbare en multifunctionele verwarming

In iedere badkamer is er nood aan een spiegel. Dus waarom niet kiezen voor een 2-in-1-oplossing? Maak je infraroodpanelen helemaal onzichtbaar door te kiezen voor een spiegel met infraroodverwarming en krijg het lekker warm terwijl je je tanden ‘s ochtends en ‘s avonds poetst. Daarbij komt nog eens het bijkomende voordeel dat verwarmde spiegels niet aandampen tijdens het douchen: weg met de vochtstrepen op je spiegel omdat je de damp wegveegt als je je haar wil drogen na je douche.

Na je bad of je douche wil je natuurlijk een warme en droge handdoek. Zelfs al hang je je handdoek over een rekje, het kan soms voorkomen dat je handdoek de dag erna nog licht vochtig is. Met een infraroodpaneel dat ook dienst doet als handdoekverwarming ben je zeker van een aangenaam warme handdoek die niet klam aanvoelt.

Wil jij ook een strak ogende badkamer die zelfs op een kleine oppervlakte enorm functioneel is? Onze creatieve experts staan je graag te woord. Aarzel niet en contacteer ons voor meer info over infraroodverwarming.

Zo bespaar je kostbare plaats in je badkamer.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid