Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Er zijn van die momenten dat je het graag extra gezellig maakt in huis. Een zachte sfeerverlichting helpt om de gepaste sfeer te crëeren.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Genieten van de ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting?

Genieten van de ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting?

Er zijn van die momenten dat je het graag extra gezellig maakt in huis. Een zachte sfeerverlichting helpt om de gepaste sfeer te crëeren. Wanneer je kiest voor infraroodverwarming met ledverlichting, heb je niet enkel de ideale warmte maar ook de juiste sfeer meteen te pakken.

Infraroodverwarming met ledverlichting: een 10 voor sfeer

2 keuzemogelijkheden (directe of indirecte ledverlichting)

Om die ideale combinatie te bereiken, kan je kiezen uit 2 soorten verlichting Je kan gaan voor infraroodpanelen met directe verlichting waarbij de leds worden gemonteerd rondom het paneel. Deze directe ledverlichting levert voldoende licht om de hele ruimte voldoende en gelijkmatig te verlichten. Of je kiest voor infraroodpanelen met indirecte verlichting waarbij de ledlichtjes achter het paneel zitten en schijnen op muur of plafond. Zo wordt de kamer ondergedompeld in een aangename sfeer.Je kan kiezen voor gewone, witte verlichting of gekleurde rgb-leds. De kleur die je wilt, stel je zelf in. Of je laat de verschillende kleuren automatisch afwisselen.

Neem de touwtjes van je infraroodpanelen zelf in handen

Je infraroodverwarming met leds bedien je met een afstandsbediening. Vanuit je luie zetel zet je de temperatuur van het paneel een paar graadjes hoger en dim je het licht tot de juiste sterkte. Zo verander je ook de kleuren van je kleurenleds wanneer je maar wilt.

Warmte én sfeerverlichting: de max

Naast licht bepaalt ook de temperatuur de sfeer die je wilt. Dankzij je infraroodpanelen met verlichting sla je 2 vliegen in 1 klap. Want de ideale temperatuur en hoeveelheid licht stel je in 1 keer in. Zo kun je na een vermoeiende werkdag snel van de gewenste ontspannen sfeer genieten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van infraroodverwarming als hoofd- of bijverwarming?

Bel of mail ons en we komen gratis en vrijblijvend bij je langs om een voorstel uit te werken. Of spring gerust in onze showroom in Antwerpen binnen.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid