Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Je kent vast het gevoel: hoe kouder de dagen, hoe sneller je het bij het binnenkomen van een woning, warm wilt hebben.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infrarood in je hal: een warm welkom!

Infrarood in je hal: een warm welkom!

Je kent vast het gevoel: hoe kouder de dagen, hoe sneller je het, bij het binnenkomen van een woning, warm wilt hebben en je dat verkleumde gevoel van je af wil schudden. Gelukkig is hiervoor een oplossing, even simpel als briljant. Met een infraroodverwarmingstoestel maak je het ook in de hal van je huis aangenaam warm, wanneer jij dat wilt. En heet je niet alleen jezelf maar ook jouw gasten ‘warm’ welkom!

Infraroodexpert Blog: Infrarood in je hal: een warm welkom!

Instant gezelligheid bij het binnenkomen

Omdat je nooit lang in de hal of trappenhal blijft, verwarm je die niet zoals andere kamers. Terwijl net hier de kou rechtstreeks naar binnen waait telkens als de voordeur opent. Gelukkig biedt infraroodverwarming een zuinige manier om van die ruimte ook een gezellig warme plek te maken. Het geheim? Infraroodstralen verwarmen de meubels en mensen in een kamer: je hoeft dus niet te wachten tot alle lucht in de ruimte is opgewarmd voor je het aangenaam warm krijgt.

Voor elke maat en elke smaak

Infraroodverwarmingstoestellen komen in alle maten, vormen en kleuren. Kies je voor pure luxe met een paneel in natuursteen? Verwerk je één van je favoriete foto’s in een paneel? Of, ideaal voor de inkomhal, ga voor een verwarmingstoestel gecombineerd met een handige spiegel en kapstok. Zelfs na de hevigste najaarsbui trek je de volgende keer een aangenaam warme jas aan!

Goed voor je gezondheid en je portemonnee

De medische wereld maakt al langer gebruik van infraroodstralen en ook bij je thuis hebben ze een positieve invloed op spier- en gewrichtspijnen, luchtwegen en bloedcirculatie. Omdat er bij dat type verwarming geen stof circuleert, is bovendien een goede luchtkwaliteit gegarandeerd. Nog enkele voordelen: voor de installatie van een infraroodverwarming heb je enkel een stopcontact nodig en met een thermostaat of afstandsbediening verwarm je alleen wanneer nodig. En bij een eventuele verhuizing neem je het toestel mee.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als bij- en hoofdverwarming. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of [email protected].

Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid