Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodpanelen: efficiënte verwarming voor grote onthaalruimtes Je moet er eens op letten hoeveel onthaalmedewerkers dikke truien en sjaals dragen achter hun desk. Véél

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Zo verwarm je grote, open ruimtes op een slimme manier

Moderne onthaalruimtes van bedrijven, gemeentehuizen en ziekenhuizen zijn vandaag veel meer dan een simpele doorgang. Het zijn ontmoetingsplaatsen met hippe zithoekjes en drank- en snackautomaten of een koffiebar, vaak groot en met hoge plafonds. Maar doordat de toegangsdeuren er om de haverklap opengaan, is het er in de winter koud. Je onthaalmedewerkers zitten dan ook vaak te bibberen. Op zoek naar een makkelijke en goedkope oplossing? Met infraroodverwarming hou je hoge inkomhallen aangenaam warm in de winter, voor je bezoekers én je personeel.

Infraroodexpert Blog: Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Infraroodpanelen: efficiënte verwarming voor grote onthaalruimtes

Je moet er eens op letten hoeveel onthaalmedewerkers dikke truien en sjaals dragen achter hun desk. Véél. Want zo’n grote onthaalruimte is natuurlijk indrukwekkend, maar in de herfst en de winter niet zo makkelijk om te verwarmen. Veel organisaties ruilden hun schuifdeuren al in voor draaideuren of plaatsten een sas. Maar infraroodpanelen zijn een veel goedkoper, sneller en efficiënter alternatief. Je gebruikt de elektrische verwarmingspanelen als hoofdverwarming of om bij te warmen en je hebt alleen een stopcontact nodig.

Infraroodpanelen verwarmen de mensen, niet de lucht

Wil je een aangename temperatuur in een hoge ruimte, dan moet je met een klassieke verwarming veel geduld oefenen. Want de warme lucht stijgt en daar heb je niks aan. Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, maar de mensen en dingen in de ruimte. Vergelijk het met de zalige warmte van de zon op je huid. Je hebt het dus veel sneller warm. De warmtepanelen bestaan in alle kleuren en formaten, dus maken we infraroodpanelen in de stijl en kleur van je interieur. Je bestelt zelfs infraroodverwarming als een spiegel of fotokader. Zo valt het niet op.

Infraroodexpert verwarmt Syntra AB

Sinds 2016 zit Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant op de site Post-X in Berchem, een hypermodern, gloednieuw kantorencomplex. Maar de onthaalmedewerkers hadden het tijdens de koude seizoenen net iets te fris omdat de bezoekers ijskoude lucht van buiten binnenbrachten. We installeerden infraroodpanelen op strategische plaatsen boven het onthaalgedeelte. Onder de desks plaatsten we flexibele fiberplaten met een zelfklevende achterkant. Ook de benen en voeten hebben het daardoor steeds aangenaam warm.

Infraroodverwarming: gratis plaatsbezoek en advies

Mag het in je onthaalruimte een paar graadjes warmer zijn? Dan komen we eerst bij je langs om op te meten – die service is uiteraard gratis. Zo weten we precies welke en hoeveel infraroodpanelen je nodig hebt. En we berekenen waar we de panelen het best hangen voor een maximaal warmterendement. Daarna krijg je van ons een gedetailleerde offerte.

Infraroodexpert uit Antwerpen was een van de eerste Belgische leveranciers van elektrische infraroodpanelen. Al járen doen we waar we het beste in zijn: gezellige en energiezuinige warmte brengen in de meest uitdagende ruimtes. Hoe kunnen we jou helpen?

Kom langs in onze showroom of neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid