Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Hier zijn drie redenen waarom elektrisch verwarmen de juiste keuze is voor de toekomst.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Renovatieplannen? Ga voor een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft.

Renovatieplannen? Ga voor een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft.

Ben je volop aan het verbouwen of heb je verbouwplannen maar heb je geen idee welk verwarmingssysteem op lange termijn het voordeligst is en niet fiscaal wordt afgestraft? Maak jij je ook zorgen over de energieprijzen die straks onbetaalbaar worden? Zoek je een verwarmingssysteem zonder verdoken onderhoudskosten? Hier zijn drie redenen waarom elektrisch verwarmen de juiste keuze is voor de toekomst.

Infraroodexpert Blog: Renovatieplannen? Ga voor een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft.

1. Beleidsmakers willen meer elektrisch verwarmen

De Europese Commissie wil voor haar grote energieshift dat we minder fossiele brandstoffen gebruiken voor onze energiebehoeften. Dat kan onder meer door meer elektrisch te verwarmen. Ze heeft al in 2018 een ambitieus klimaatplan voorgesteld, waar ze nadruk legt op energie-efficiëntie en klimaatneutrale gebouwen, zowel openbare gebouwen als bedrijven, of het huis of appartement waar we wonen.

In Nederland worden er in nieuwbouwwoningen nu al geen gasaansluitingen meer toegelaten. In België kan dat nog wel bij ééngezinswoningen en kleinere projecten, maar hoe lang duurt het nog voor men in Brussel ook overstag gaat? Er is nu al geen aardgasaansluiting meer mogelijk bij appartementsgebouwen of groepswoningbouwprojecten met 15 of meer wooneenheden.


2. Infraroodverwarming houdt het leven goedkoper

Het leven wordt alsmaar duurder en de inflatiecijfers schieten de lucht in. Een groot deel daarvan wordt veroorzaakt door stijgende energieprijzen. Met infraroodpanelen verwarm je veel gerichter dan klassieke verwarmingssystemen. Je verwarmt niet gewoon de rondomliggende warme lucht, maar objecten en personen in de buurt. Je kan dus met een gerust hart de verwarming een graadje of twee lager zetten dan bij andere verwarmingen.

Omdat je het met infraroodverwarming veel sneller warm krijgt, kan je de verwarming ook gewoon uitschakelen wanneer je de kamer niet gebruikt: er is geen nood om de kamer constant warm te houden voor wanneer je er terug binnen wandelt. Dat maakt dat infraroodverwarming zuiniger is.

Ook voor wie in de toekomst zonnepanelen overweegt is infraroodverwarming de ideale oplossing. Je bent namelijk perfect voorbereid om quasi niets meer te betalen voor je verwarming: de stroom die je gratis produceert vloeit naar je infraroodpanelen.


3. Infraroodverwarming heeft een minimum aan onderhoud nodig

Veel verwarmingssystemen hebben op tijd en stond een grondige onderhoudsbeurt nodig. Omdat er veel bewegende onderdelen zijn, is er ook veel slijtage. Als je gebruik maakt van een gasketel is dat zelfs wettelijk verplicht om het veilige werken ervan te blijven garanderen. Dat is verdoken kost die vaak niet in het totale plaatje meegerekend wordt.

Infaroodpanelen hebben geen bewegende onderdelen. Ze zijn daarom quasi onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Het enige wat je op tijd en stond moet doen is ze eens proper maken met een doekje en ruitenreiniger.


Heb jij ook renovatieplannen en overweeg je infraroodpanelen te installeren? Onze adviseurs helpen je bij jouw keuze! Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Renovatieplannen? Ga voor een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid