Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodverwarming in je badkamer? Wat moet je weten?

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodverwarming in je badkamer? Stel jezelf deze vragen!

Infraroodverwarming in je badkamer? Stel jezelf deze vragen!

Infraroodverwarming in je badkamer? Stel jezelf deze vragen!

Infraroodverwarming in badkamers wint aan populariteit. Dat is logisch: het is een warme, gezonde en efficiënte manier om je badkamer te verwarmen. Gedaan met rillen wanneer je uit de douche komt!

Toch zijn er enkele vragen die je jezelf moet stellen bij de installatie van infraroodverwarming in je badkamer. 

Infraroodexpert Blog: Infraroodverwarming in je badkamer? Stel jezelf deze vragen!

Infraroodverwarming: Perfect ook voor badkamers

De badkamer verwarmen op infrarood is een minder bekende vorm, maar minstens even kostenbesparend en efficiënt als andere vormen van verwarming. Het brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee, waaronder:

  • Stralen van infraroodverwarming zijn goed voor je huid en gezondheid. Wanneer je je ‘s ochtends klaarmaakt krijg je een extra dosis gezonde infraroodstralen. Twee vliegen in één klap!

  • Een infraroodverwarming is zuinig, ecologisch en efficiënter. De infraroodverwarming straalt warmte op mensen en voorwerpen in de ruimte. Dit is veel efficiënter dan de meeste traditionele systemen die de volledige lucht in de ruimte proberen op te warmen.
  • Het is een pak veiliger dan een elektrisch badkamervuurtje én gaat jarenlang mee. Zelfs in een vochtige omgeving als badkamers.
  • En last but not least: er is geen extra kap- en breekwerk nodig. Je hoeft geen weken zonder badkamer te leven, maar kan meteen genieten van een warme ruimte na een verkwikkende douche.

Enkele vragen vooraleer je infraroodverwarming in je badkamer laat installeren

Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer je infraroodverwarming in je badkamer laat installeren. Daarom overlopen we tijdens een gratis huisbezoek volgende vragen met onze klanten:

Kan je technische installatie infraroodverwarming aan?
First things first: kunt je écht genieten van infraroodverwarming zonder breekwerken in je badkamer? Sommige (oudere) huizen hebben namelijk een verouderde elektriciteitsinstallatie die het al snel begeeft bij een beetje extra stroom.

Tip: Tijdens een gratis huisbezoek analyseren we het vermogen van uw elektriciteit en spelen we hier maximaal op in.

Opvallende of net heel subtiele verwarming in je badkamer?
Ben je op zoek naar een verwarming die je badkamer een extra touch geeft of eerder op zoek naar subtiel weggewerkte badkamerverwarming? Dan is infraroodverwarming het perfecte middel.

Er zijn namelijk verschillende manieren waarop infraroodverwarming een extra touch aan jouw badkamer geeft. (We schreven zelfs een blog over decoratieve verwarmingen.) Onze infraroodexpertsen kijken daarom altijd naar de beste én mooiste oplossing voor jouw badkamer.

Hoe kan je het maximale uit je badkamerverwarming halen?
Het spreekt voor zich dat je minder verwarmingskosten wil betalen. Hoe kunnen infraroodpanelen in je badkamer je hierbij helpen? Hang je je badkamerverwarming best aan het plafond of beter tegen de muur? Hoe haal je met extra hulpmiddelen (zoals slimme thermostaten en bewegingssensors) het maximale rendement uit jouw verwarming?

Een specialist op vlak van infraroodverwarming kent alle mogelijkheden als geen ander. Hij gidst je dus graag door de wereld van infraroodverwarming!

Eén bezoek, alle antwoorden Plan hier je huisbezoek >>
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid