Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Is elektrisch verwarme

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infrarood: de energiezuinige manier van elektrisch verwarmen

Infrarood: de energiezuinige manier van elektrisch verwarmen

Infrarood: de energiezuinige manier van elektrisch verwarmen

Is elektrisch verwarmen energieverslindend? Wel als u de oude elektrische verwarmingstoestellen gebruikt. Helemaal niet als u voor de verwarming van de toekomst kiest: infrarood verwarmingssystemen. Infraroodstraling is een vorm van elektrische verwarming, maar dan één die net veel energiezuiniger werkt dan de traditionele centrale verwarming. En dat heeft alles te maken met de manier van verwarmen én met de allernieuwste technologie.

Niet de lucht, maar eerst de objecten en personen

Doordatde onzichtbare infraroodstralende materie in een ruimte opwarmen en niet de lucht is dit een veel efficiëntere manier van verwarmen. Er is tot 50% minder energie nodig om een ruimte met infrarood te verwarmen in vergelijking met verwarmen met gas. We voelen die warmte ook veel sneller net omdat ze zicht richt naar materie. Vergelijk het met het aangename gevoel van zonnewarmte, maar dan zonder UV stralen. Tevens hebben onze infraroodpanelen eenPID regelingdieervoor zorgt dat het verbruik onder controle blijft.

Elektrische verwarmingtegenover gas

Natuurlijk is de prijs per kilowatt uurvan elektriciteit hoger dan gas, maar dan komt het erop neer om de juiste technologie te gebruiken en zo uw energiefactuur onder controle te houden.

Wie gaat voor goedkope elektrische blazers die warme lucht produceren, betaalt zich blauw aan elektriciteitsverbruik. Ook accumulatoren die's avonds opladen enoverdag de warmte afgeven, jagen de kosten de hoogte in. Deze toestellenzijn zeer grote energieverbruikersen hebben meestal hun warmte opgebruiktkort na de middag zodat u toch nog op dagtarief moet bij verwarmen.

Energiezuinige elektrische verwarming, de verwarming van de toekomst

Elektrisch verwarmen op basis van lange golf infrarood werkt helemaalanders. Het combineert vele voordelen: het is uiterst energiezuinig, ecologisch verantwoord, het geeft een heel comfortabel gevoel van warmte (denk aan de infraroodcabine en infraroodtherapie) en heeft een weldadig effect op spieren en gewrichten.

Bij een gemiddelde woning wordt er 2000 Watt voorzien voor een ruimte van 25 vierkante meter wat overeenkomt met 80 Watt per vierkante meter. In tegenstelling toteen traditionele verwarming wordter bijinfrarood verwarminggeen rekening gehouden met de kubieke meters maar enkel met de vierkante meters. Hoe beter de woning geïsoleerd is, hoe lager wij het vermogen kunnen berekenen.

Contacteer ons

Gratis informatie?

Laat aub. een bericht na!

Infrarood: de energiezuinige manier van elektrisch verwarmen
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid