Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Gratis uw woning verwarmen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Gratis uw huis verwarmen

Gratis uw huis verwarmen

Gratis uw woning verwarmen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Nochtans wanneer u in het bezit bent van zonnepanelen is dit vrij simpel.

Maar één stap verwijderd

Wanneer u al gebruik maakt van zonnepanelen of dit overweegt is de stap naar infraroodverwarming vrij logisch. Het compacte verwarmingstoestel maakt enkel gebruik van elektriciteit om een aangename stralingswarmte af te geven. Dus waarom zou u kiezen voor een andere energiebron om uw huis te verwarmen wanneer u zelf elektriciteit opwekt? De energie die u nodig heeft voor infraroodverwarming heeft u al in bezit dankzij uw zonnepanelen. Bovendien kan u wanneer u overproductie van stroom heeft deze teruggeven aan het net, maar daar u heeft u weinig aan. In plaats daarvan kan u extra voordeel doen door deze te gebruiken om uw volledige woning te verwarmen. Haal dus het meeste voordeel uit uw zonnepanelen en kies voor infraroodverwarming.

Op een energiezuinige en mileuvriendelijke manier

Velen zeggen vaak dat elektrisch verwarmen duurder is dan zijn alternatieven. Toch is elektrisch verwarmen door middel van infraroodtechnologie nog voordeliger wanneer u al zonnepanelen heeft laten plaatsen. U wekt ten slotte zelf uw energie op die u nodig heeft en dit op een milieuvriendelijke manier. Dus zeg maar vaarwel tegen uw veel te dure energieleverancier. Bovendien is infraroodverwarming een zuinige manier van elektrisch verwarmen. De veilige infraroodstraling verwarmt voorwerpen en mensen, maar niet de lucht. Zo hoeft u niet alle lucht in een ruimte te verwarmen en kan er geen warmte ontsnappen.

Op een eenvoudige manier

“Wat als ik voor infraroodverwarming kies, moet ik dan mijn huis verbouwen?” Het antwoord op deze vraag is even simpel, nee. Infraroodpanelen hebben enkel elektriciteit nodig en dus enkel een stopcontact. Dus u hoeft niet heel uw huis open te breken om voor deze overstap te kiezen.

Profiteer nu en verwarm gratis uw huis!

Contacteer ons

Contacteer ons voor een gratis thuisbezoek en energieanalyse of bezoek onze toonzaal voor meer uitleg en advies.

Gratis informatie?

Laat aub. een bericht na!

Gratis uw huis verwarmen
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid