Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Met infrarood sta je steeds stralend voor de spiegel

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Stralen voor de spiegel met infrarood

Stralen voor de spiegel met infrarood

Heb je dit al eens voorgehad? Je stapt uit de douche, zoekt de spiegel op maar deze is volledig aangedampt. Vervolgens probeer je de condens weg te wrijven, zet je een deur open maar voor je het weet sta je te rillen voor een spiegel vol met vegen. Als jij telkens weer wilt stralen voor de spiegel na een bad of douche is er een oplossing. Infrarood.

Infraroodexpert Blog: Stralen voor de spiegel met infrarood

Voel je al nattigheid?


Het stomende water uit de kraan gecombineerd met de warmte van je radiator geeft je badkamer na een douchebeurt al snel de allure van een tropisch regenwoud. Met druipende muren en aangedampte spiegels tot gevolg. En hoewel we je absoluut niet het genot van een warme douche willen ontnemen, kunnen we wel iets doen aan die ongewenste en kleffe neveneffecten.


Wat doet infrarood dan anders? Om te beginnen zorgt infrarood ervoor dat niet de lucht, maar wel de vloeren, muren en plafonds worden opgewarmd. Condensatie ontstaat door de botsing van warme lucht met koude oppervlakken. Omdat de materialen in je badkamer de infrarood warmte absorberen, drogen ze sneller op en heeft condens minder kans.


Op korte termijn zorgt dit ervoor dat het vocht niet van de muren druipt en je sneller opdroogt na een douche of bad. Op lange termijn vaart je woning zelf er ook wel bij omdat schimmelvorming wordt voorkomen.Spiegeltje, spiegeltje,...


Niet iedereen heeft de ruimte om grote verwarmingsinstallaties in zijn badkamer te zetten. Geen nood. Infrarood panelen kunnen namelijk overal worden geplaatst.

Misschien is er nog wel plek op de muur, het plafond...of wat dacht je van de spiegel? Spiegelpanelen zijn infrarood panelen in de vorm van een spiegel. Vanuit een esthetisch standpunt laten deze zich dus naadloos in je badkamer integreren.Haast en spoed…


Stralen voor de spiegel, daar wil je ook je tijd voor nemen. Gelukkig biedt infrarood ook een oplossing voor mensen die hun ochtend routine vaak op een drafje moeten afronden. Omdat infrarood veel sneller werkt dan een klassieke verwarming, kan je meteen voor de spiegel plaatsnemen na je wasbeurt maar sta je ook niet langer te rillen van de kou vooraleer je je douchecabine instapt. Tegen de tijd dat je pyjama op de grond ligt, voel je reeds de zachte warmte van de infraroodpanelen. Je zou er haast sneller voor uit bed komen.

Heb jij genoeg van kleffe muren een aangedampte spiegels? Contacteer ons en wij zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw badkamer.

Contacteer ons voor een uitgebreide, kosteloze en vrijblijvende analyse!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid