Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Verbaas jezelf en je omgeving Infraroodverwarming en ledverlichting ineen: een combinatie waarmee je meteen tot trendsetter uitgroeit

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Kan je verwarmen met verlichting of verlichten met verwarming?

Kan je verwarmen met verlichting of verlichten met verwarming?

Verwarmen met je verlichting? Verlichten met je verwarming? Het kan absoluut. In de panelen van je infraroodverwarming kun je perfect energiezuinige ledverlichting integreren. Je bespaart plek en je hebt er meteen een opvallende blikvanger aan je muur of plafond bij. En je scoort dubbel op energiezuinigheid: je combineert een energiebesparing van 50% met zuinige verlichting in 1 toestel.

Infraroodexpert Blog: Kan je verwarmen met verlichting of verlichten met verwarming?

Verbaas jezelf en je omgeving

Infraroodverwarming en ledverlichting ineen: een combinatie waarmee je meteen tot trendsetter uitgroeit. Want 1 ding is zeker: wanneer je vrienden en familie merken dat het verlichte paneel uit glas, natuursteen of aluminium aan je muur of plafond ook nog eens aangename stralingswarmte afgeeft, is je infraroodverwarming hét gespreksonderwerp van de dag. Want het strakke en moderne design past ook nog eens elk interieur als gegoten. Ook het jouwe.

Gebruik je verwarmingspanelen als lamp of sfeerverlichting

Wil je bijvoorbeeld de lamp boven je eettafel vervangen door een verlicht infraroodpaneel? Dat kan. We rusten je paneel dan uit met directe ledverlichting. Of ga je liever voor sfeerverlichting in je woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan plaatsen we indirecte ledverlichting op de achterkant van je verwarmingspanelen. De verwarmingsspiegel met sfeerverlichting is al jaren een topper in de badkamer. De lichtsterkte en -kleuren stemmen we altijd op je wensen af.

Geniet van comfortabele en extra gezellige warmte

Je infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, zoals andere verwarmingstoestellen. Met hun warmtestraling verwarmen ze personen en objecten rechtstreeks. Je voelt een aangename stralingswarmte, waardoor ook sneller een gezellige gevoelstemperatuur bereikt wordt. Zo hoef je minder te verwarmen en bespaar je al snel tot 50% op je energiefactuur. In combinatie met je energiezuinige leds wordt je energiebesparing nog een pak groter.

Volledig uitgewerkt volgens jouw smaak

We stellen je verlichte infraroodpanelen volledig samen zoals jij dat wilt. Onze experts komen wel eerst bij je langs om te bepalen waar je panelen moeten komen, hoeveel je er nodig hebt en welk type panelen voor je woning het beste is. Daarna is het aan jou: je bepaalt het materiaal – glas, spiegel, staal, aluminium of natuursteen -, het type licht, de lichtsterkte en de lichtkleur. Omdat we weten dat kiezen niet altijd makkelijk is, staan we je bij met raad en daad.

Ben je gewonnen voor lichtgevende infraroodverwarming? Vraag een gratis thuisbezoek en energieanalyse aan of breng een bezoek aan onze toonzaal.

Kan je verwarmen met verlichting of verlichten met verwarming?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid