Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Je badkamer verwarmen met infrarood? Deze klanten ontdekten de voordelen van infraroodverwarming in hun badkamer.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

De voordelen van infrarood als badkamer verwarming ontdekken? Deze klanten gingen je voor [VLOG]

De voordelen van infrarood als badkamer verwarming ontdekken? Deze klanten gingen je voor [VLOG]

Robin en Erik kozen het afgelopen jaar voor elektrische verwarming in hun badkamer. Bij Erik maakte dit deel uit van een totaalrenovatie, Robin wilde vooral komaf maken met de trage werking van z'n pelletkachel. Ze kozen beide om infraroodpanelen te installeren in hun badkamer en kregen daar nog geen spijt van. In onze vlog leer je hoe infraroodverwarming veel van hun problemen oploste en welke voordelen een infraroodpaneel kan hebben voor jouw dagelijkse badkamer routines.

 

JE BADKAMER VERWARMEN MET EEN INFRAROODPANEEL AAN HET PLAFOND

Erik liet een infraroodpaneel met ingebouwde LED-verlichting op z'n badkamerplafond installeren waarmee hij heel wat plaats bespaart en meteen na het douchen kan genieten van snelle, aangename warmte. Zelf omschrijft hij het gevoel als "de zon die op je lichaam valt". Een bijkomend voordeel is dat hij geen last meer heeft van een vochtige badkamer na het douchen. Het infraroodpaneel verwarmt namelijk de objecten in z'n badkamer, waardoor vocht op de muren, plafond en spiegel snel opdroogt.

BADKAMER VERWARMING MET SPIEGEL EN ELEKTRISCHE HANDDOEKRADIATOR

Robin opteerde voor een infrarood spiegel. Ook hij spaart nu heel wat ruimte uit. Bovendien liet hij ook een elektrische handdoekradiator installeren waarmee hij snel over droge, warme handdoeken beschikt na het douchen. Z'n oude pelletkachel mist hij alvast niet. Robin verloor namelijk veel tijd met het afregelen van z'n verwarming, terwijl hij nu z'n infraroodpanelen makkelijk kan instellen op een vaste, stabiele temperatuur.

OOK INTERESSE IN ELEKTRISCHE VERWARMING VOOR JE BADKAMER?

Beide Infraroodexpert-klanten zijn dus zeer tevreden over hun badkamer verwarming en denken eraan om ook infraroodverwarming te installeren in andere delen van hun woning. Ben jij benieuwd welke meerwaarde infraroodpanelen kunnen hebben voor jouw badkamer, woonkamer, thuisbureau of andere ruimte in je woning? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

De voordelen van infrarood als badkamer verwarming ontdekken? Deze klanten gingen je voor [VLOG]
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid