Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Een betaalbare make-over voor je garage dankzij infraroodverwarming

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Van kille garage naar gezellige hobbyruimte

Van kille garage naar gezellige hobbyruimte

Waarom zou je die kostbare vierkante meters van de garage voorbehouden voor een auto of een hoop rommel? Je kunt die plaats prima ‘recycleren’, en er je favoriete plek in huis van maken, een leefruimte waarin je echt kunt ontspannen. De garage kan bijvoorbeeld een man cave worden, voor sport of games op groot scherm. Of een knutselkamer, waarin je alle ruimte voor je passie, zoals sleutelen aan die oldtimer motor of een minimuseum voor je verzameling. Of zelfs je eigen fitnessruimte, om op jouw tempo te trainen.

Je garage is natuurlijk niet gebouwd om uren in door te brengen. Hoe zorg je makkelijk voor meer comfort als je je garage ombouwt naar een hobbyplek?

Infraroodexpert Blog: Van kille garage naar gezellige hobbyruimte

Geen chauffage in de garage?

Al is er centrale verwarming in de rest van je huis, in de garage waarschijnlijk niet. Dat leek bij de bouw van je woning natuurlijk geen slimme zet. Maar nu je op koudere dagen gezellig bezig wilt zijn in je nieuwe hobbyruimte, moet je deze nieuwe kamer wel warm krijgen.

  • Plaats een infraroodverwarmingstoestel op elektriciteit. Infraroodstralen verwarmen de mensen en objecten die ze tegenkomen. Geen onpraktische breekwerken, energieverslindend elektrisch vuurtje of stinkend petroleumkacheltje nodig. Wel veilig, efficiënt en eenvoudig verwarmen.

  • Dat alle muren ingenomen zijn door kasten, fietsen of de verwarmingsketel is evenmin een probleem, want een infraroodpaneel kan ook tegen het plafond.

  • Er bestaan zelfs krijtborden die tegelijk een infraroodverwarmingselement zijn. Handig voor snelle aantekeningen en leuke boodschappen.

  • De betonnen of betegelde vloer voelt vast koud aan. Een eenvoudige kliklaminaat of vinylvloer kan dat oplossen.

  • Je garagepoort kun je isoleren. Langs daar verlies je immers best veel warmte en voel je de koude binnenwaaien.

Verlichting met effect in je nieuwe hobbyruimte

Natuurlijk licht valt, als de garagepoort gesloten is, amper binnen. Nu wordt de garage misschien nog louter verlicht door een lamp met koud licht. Gelukkig kan dat anders en beter. Welke keuze je best maakt, hangt af van wat je in deze ruimte wilt doen.

Wordt dit het oergezellige clubhuis van jou en je vrienden? Goed om weten: je kunt sfeervolle verlichting combineren met infraroodverwarming: indirecte ledverlichting in verschillende kleuren achter een wandpaneel, tegen de toog, aan het plafond … Heb je goede, directe verlichting nodig daar waar je werkt, dan zijn andere (verstelbare of mobiele) armaturen beter geschikt.

Benieuwd naar hoe jij je hobbyplek in de garage comfortabeler kunt maken met infraroodverwarming?

Contacteer ons, en we tonen je graag de opties.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid