Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

De wetgeving rond fossiele brandstoffen blijft verstrengen. Zo moeten we op zoek naar duurzame alternatieven. Maar welke mogelijkheden blijven er nog over?

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?

Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?

Nu fossiele brandstoffen meer en meer worden verboden, moeten we massaal op zoek naar andere alternatieven. Welke optie is nu wel nog duurzaam en budgetvriendelijk? Welk type verwarming zal in de toekomst niet worden afgestraft? Hoe kan jij toch nog besparen op je energiefactuur? 

Infraroodexpert Blog: Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?

Verbod op alle fossiele brandstoffen

Het plaatsen en vervangen van stookolieketels is reeds verboden maar nu is er ook een verbod op aardgas voor grote nieuwbouwprojecten. De wetgeving rond deze vervuilende grondstoffen wordt strenger en strenger. België is dan ook volop bezig met de uitfasering van fossiele brandstoffen. Het doel is om stookolie en aardgas volledig weg te werken als mogelijke opties voor het verwarmen van onze woning en om te schakelen naar duurzame alternatieven.

Het aantal verwarmingsmogelijkheden neemt dus drastisch af en laat heel wat mensen met veel vragen achter. Zijn er eigenlijk nog wel duurzame en vooral betaalbare alternatieven beschikbaar?

Elektrisch verwarmen is de oplossing

Elektrisch verwarmen, met name infraroodverwarming, kan een oplossing bieden in elke woning. Infraroodpanelen zijn erg milieuvriendelijk en duurzaam. Zo draag jij eenvoudig je steentje bij aan een beter milieu zonder in te boeten aan wooncomfort. Bovendien is infrarood perfect te combineren met groene stroom. Zo heb je geen CO2 uitstoot en blijf je niet zitten met overtollige elektriciteit van je zonnepanelen. Win-win, toch?

Goed voor je portemonnee

Als je denkt dat elektrisch verwarmen onbetaalbaar is, hebben we goed nieuws voor jou. Infraroodverwarming is namelijk niet alleen milieuvriendelijk het is ook zeer voordelig. Want beschik je over zonnepanelen dan verwarm je je woning bijna gratis met infrarood. Geen nood, ook als je niet over zonnepanelen beschikt, blijft infraroodverwarming een betaalbare en energiezuinige keuze. Dit ligt voornamelijk aan de efficiënte manier waarop infraroodpanelen een ruimte verwarmen.

Bovendien zijn de panelen ook nog eens heel eenvoudig te installeren. Je bevestigt ze aan de muur of het plafond, steekt de stekker in het stopcontact en klaar. Breekwerken komen hier dus niet aan te pas. Zo bespaar je ook een heleboel op installatiekosten.

Wil jij graag een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft? Contacteer onze experten en we bekijken samen met jou wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw woning.

Verbod op gas- en mazout verwarming, welk alternatief blijft over?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid