Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past

Een renovatie of verbouwing is dé kans om je interieur volledig om te gooien, te kiezen voor een nieuwe stijl en duurzame aanpassingen te maken die je energieverbruik ten goede komen. Bij renovatiewerken moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. Je verwarming is daarbij een van de belangrijkste. Zowel naar de inrichting van je interieur toe, als naar de toekomst van je energieverbruik. Laten we daarom even de voordelen van infraroodverwarming overlopen. Wie weet sluiten infraroodpanelen wel perfect aan bij jouw renovatieplannen.

Infraroodexpert Blog: Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past

INTEGREER INFRAROODPANELEN NAADLOOS IN JE NIEUWE INTERIEUR

Ben je uitgekeken op je huidige inrichting? Heb je net een woning gekocht en is de stijl van de vorige eigenaars niet helemaal de jouwe? Zorg er dan voor dat elke kamer er na je verbouwing uitziet zoals jij het wilt. Infrarood kan je hierbij helpen.

Infraroodpanelen kan je subtiel in je interieur plaatsen zodat je nieuwe inrichting niet wordt verstoord door grote, lompe radiatorblokken. Infraroodpanelen blinken namelijk uit in eenvoud en subtiliteit. Ze zorgen er bovendien voor dat je geen compromissen moet maken bij het plaatsen van je meubilair. Deze strak ontworpen panelen kunnen immers zowel op de muur als op het plafond geplaatst worden.

Wil je elektrische verwarming die helemaal in je interieur verdwijnt? Dan kan je jouw verlichting combineren met je infraroodverwarming in één toestel. Je ziet ledverlichting, en voelt infraroodverwarming. Zo creëer je makkelijk en snel de ideale sfeer én temperatuur in elke kamer.

PERSONALISEER JE VERWARMING MET INFRAROOD

Je kan jouw infraroodpaneel ook zelf ontwerpen en ervoor zorgen dat je verwarming een esthetische meerwaarde vormt voor je interieur. Infraroodpanelen zijn namelijk beschikbaar in elke RAL-kleur. Of kies voor nog meer personalisatie door je favoriete foto’s of tekeningen af te drukken op je paneel. Een fotokader of schilderij dat je woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarmt!

INFRAROODVERWARMING ZET JE DUURZAME INSPANNINGEN KRACHT BIJ

Wil je in de eerste plaats renoveren om de energiezuinigheid van je woning te verbeteren? Naast een betere isolatie kan ook infraroodverwarming een grote impact hebben op het duurzame karakter van je huis...en natuurlijk je energiefactuur.

Infraroodpanelen zorgen namelijk voor gerichte warmte. Wat betekent dat? Infraroodstraling verwarmt niet de lucht in een ruimte, zoals een klassieke convectieverwarming, maar de personen en voorwerpen in die ruimte. Je hoeft dus niet de hele kamer te verwarmen voordat jij het warm krijgt. Je zet je infraroodpanelen aan en enkele minuten later voel je al een knusse, warme gloed.

Die gerichte warmte zorgt ervoor dat je enkel energie verbruikt waar en wanneer jij ze nodig hebt.

Zit je midden in een renovatieproject of heb je verbouwingsplannen? Dan is nu het moment om eens samen te zitten met één van onze infrarood experts. Vraag een gesprek aan en wij bespreken graag samen hoe we infraroodverwarming kunnen integreren in jouw nieuwe interieur.

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid