Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Het is lente. Je tuin komt helemaal tot leven. In je veranda zit je op de eerste rij om van al die pracht te genieten.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Het is lente. Je tuin komt helemaal tot leven: planten en bomen staan in knop, de eerste bloemen bloeien volop, de vogels fluiten, … In je veranda zit je op de eerste rij om van al die pracht te genieten. Toch is het vaak nog te fris om je knus in je veranda te installeren. Zeker ’s avonds. Dat los je op met infraroodpanelen op maat van je veranda.

Infraroodexpert Blog: Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Je veranda verwarmen met infraroodverwarming

Verwarming in je veranda plaatsen? Dat is niet echt evident. Minimaal één kant van je veranda bestaat volledig uit glas. Tegen de andere muren plaats je kasten, zet je zetels, hang je een televisie, … Ook aan het glazen dak kun je geen verwarmingselement bevestigen. Weinig tot geen plek dus om een radiator of kachel te installeren. Je oplossing: slimme, zuinige en plaatsbesparende infraroodverwarming.

Infraroodpanelen voor veranda’s

Je veranda verwarm je met lange, smalle infraroodpanelen. Ze passen perfect op die ene plek waar je wél plaats hebt: net boven het schuifraam of de doorgang tussen je woonkamer en je veranda. Dankzij een hoekbeugel richt je de stralingswarmte van je infraroodverwarming rechtstreeks op de plek waar jij en je familie zitten. Zo heb je het snel gezellig warm.

Elegante infraroodverwarming van topmerken

Je kiest je infraroodverwarming uit verschillende Duitse en Italiaanse topmerken. Hun smalle infraroodpanelen zijn niet alleen elegant, ze bestaan ook in verschillende kleuren en maten. Je bedient ze met een schakelaar, een thermostaat of afstandsbediening. Is verandaverwarming met infrarood duur? Nee. Al vanaf 300 euro heb je infraroodpanelen van hoge kwaliteit die je veranda omtoveren tot een heerlijke plek waar je elk seizoen geniet. Ook in de winter.

Energiezuinige verandaverwarming

Met infraroodpanelen verwarm je je veranda energiezuinig. De stralen verwarmen de mensen en de meubels in de ruimte, niet de lucht. Zo heb je het sneller warm en verbruik je automatisch minder energie. Met een thermostaat of afstandsbediening verwarm je je veranda ook alleen wanneer het nodig is. Heb je zonnepanelen? Dan is je veranda voor bijna geen geld het hele jaar door aangenaam warm.

Ben je op zoek naar aangename en zuinige elektrische verwarming voor je veranda? Vraag ons om een vrijblijvende warmteanalyse. Of breng een bezoek aan een van onze showrooms.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid