Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen Terrasjes doen, beperkt zich al lang niet meer tot de warme zomerdagen

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Terrasverwarming

Terras verwarming

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen

Terrasjes doen, beperkt zich al lang niet meer tot de warme zomerdagen. Mensen willen graag het hele jaar kunnen genieten van hun tuin of van het gezellige terras van horecazaken. Met de terrasverwarmers van Infraroodexpert worden poolhouses, terrassen, feesttenten, buitenkamers en rookcorners gezellig verwarmd op kille dagen. Met de kwaliteitsvolle infrarood terrasverwarming uit ons gamma, kan dat op een esthetische en energiezuinige manier.

Terrasverwarming van Tansun

De infrarood terrasverwarmingselementen van het Engelse merk Tansun zijn zeer stevig, krachtig qua straling en bovendien waterdicht. Dit type terrasverwarming wordt gebruikt in de meeste horecazaken waar ze de klanten buiten met een heerlijke warmte omhullen.

Terrasverwarming van Progetti

Het Italiaanse topmerk Progetti produceert terrasverwarming met elegant design én een hoogwaardige afwerking. Het unieke spiegel-concept zorgt voor een niet te evenaren warmte gevoel zelfs bij lagere vermogens. De SCALA voet past in ieder design interieur en terras. Het unieke procedé dat gebruikt wordt met de titanium spiegels zorgt ervoor dat Progetti een van de sterkste terrasverwarmingstoestellen heeft op de Europese markt. Daarom dat men met deze terrasverwarming tot 20 à 25 m² met een 2000 watt straler kan verwarmen.

Heliosa High Power voor industriële doeleinden

Infraroodexpert richt zich met de verwarmers van Heliosa High Power ook tot de Industriële markt. Deze toestellen zijn geschikt voor grote hallen en magazijnen, en kunnen op maat geconfigureerd worden voor uw specifieke situatie.


Op zoek naar energiezuinige terrasverwarming? Contacteer ons nu of bezoek onze showroom!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid