Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodverwarming brengt in de eerste plaats warmte. Toch is dat niet het enige voordeel van deze verwarmingsvorm. Ontdek de verhalen van onze klanten!

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

De indirecte voordelen van infraroodverwarming

De indirecte voordelen van infraroodverwarming

De populariteit van infraroodverwarming blijft jaar na jaar stijgen. Het aantal Belgische gezinnen dat bewust kiest voor deze nieuwere vorm van verwarmen stond nog nooit zo hoog als vandaag. Dat is logisch, want infraroodverwarming brengt tal van (indirecte) voordelen met zich mee.

Infraroodexpert Blog: De indirecte voordelen van infraroodverwarming

Onze klanten aan het woord

We kunnen urenlang uitwijden over de indirecte voordelen van infraroodverwarming. Toch gaan we dat niet zelf doen. We laten enkele klanten aan het woord, die hun ervaringen met infraroodverwarming zelf uitlichten.

"Ik liet infraroodverwarming niet alleen plaatsen voor de warmte, maar ook voor de vochtbestrijding in m'n gerenoveerde woning. Sindsdien is de bovenste verdieping volledig vochtvrij. Het tussenverdiep wordt zowel langs boven als onder verwarmd, waardoor het middengedeelte geen extra verwarming nodig heeft. Mooi meegenomen!"

“We lieten infraroodverwarming voornamelijk plaatsen als bijverwarming. We gebruiken het dan ook voor de moeilijke verwarmbare plaatsen in onze hoeve, zoals de grote keuken en de afgelegen ruimtes in de woonkamer. Op die manier kunnen we onze woning tijdens koude dagen makkelijker verwarmen. Daarnaast brengen ze een extra voordeel met zich mee: onze infraroodpanelen zijn ook heel handig wanneer iemand ziek is: een hoekje kan dan snel gevuld worden met gezonde warmte!”

"Infraroodverwarming is dé ideale verwarming voor mijn gerenoveerde molen. De ronde muren maken de plaatsing van klassieke verwarmingsmethodes heel moeilijk, terwijl de infraroodpanelen simpelweg aan het plafond bevestigd werden. Snel en efficiënt!"

Zelf de voordelen ontdekken?

Wilt u zelf de voordelen van infraroodverwarming ontdekken? Neem dan zeker contact met ons op voor een gratis analyse. Tijdens zo’n analysemoment komen we gratis en vrijblijvend alle verschillende verwarmingsvormen toelichten én bepalen we de beste optie voor uw woning.

Plan vandaag uw afspraak

Vraag meteen uw gratis verwarmingsanalyse aan.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid