Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming pagina 13

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Hoog plafond, dus hoge verwarmingskosten?

Infraroodverwarming als betaalbare eyecatcher in je interieur

Warme lucht stijgt. Dus we hebben allemaal geleerd om niet te enthousiast te zijn over een kamer met een hoog plafond, hoe mooi die ook is. Want: hoe kan je die ruimte verwarmen? Je vermoedt dat het lang duurt vooraleer je het warm hebt in zo’n kamer - al isoleer je heel goed - en dat die verwarming je bovendien handenvol geld zal kosten.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Die rookplek buiten … iéts minder ongezond

Die rookplek buiten kan je werknemers ziek maken. Dat risico wil je natuurlijk beperken. Infraroodverwarming is de beste oplossing voor een verwarmde rookplek, om vijf redenen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Van kille garage naar gezellige hobbyruimte

Waarom zou je die kostbare vierkante meters van de garage voorbehouden voor een auto of een hoop rommel? Je kunt die plaats prima ‘recycleren’, en er je favoriete plek in huis van maken, een leefruimte waarin je echt kunt ontspannen. De garage kan bijvoorbeeld een man cave worden, voor sport of games op groot scherm. Of een knutselkamer, waarin je alle ruimte voor je passie, zoals sleutelen aan die oldtimer motor of een minimuseum voor je verzameling. Of zelfs je eigen fitnessruimte, om op jouw tempo te trainen.

Je garage is natuurlijk niet gebouwd om uren in door te brengen. Hoe zorg je makkelijk voor meer comfort als je je garage ombouwt naar een hobbyplek?

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Nooit nog een factuur van elektriciteit of aardgas?

Je ziet de zweetdruppels op het voorhoofd van de minister als hij moet praten over een eventueel elektriciteitstekort in de herfst of winter. Dus misschien is dat geen doemgedachte of een beeld uit een Amerikaanse film, zo’n afschakelplan met black-out’s. Een elektriciteitsnetwerk dat in een hele regio platligt, dat kan blijkbaar.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Infrarood in je hal: een warm welkom!

Je kent vast het gevoel: hoe kouder de dagen, hoe sneller je het, bij het binnenkomen van een woning, warm wilt hebben en je dat verkleumde gevoel van je af wil schudden. Gelukkig is hiervoor een oplossing, even simpel als briljant. Met een infraroodverwarmingstoestel maak je het ook in de hal van je huis aangenaam warm, wanneer jij dat wilt. En heet je niet alleen jezelf maar ook jouw gasten ‘warm’ welkom!

Lees verder

Genieten van de ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting?

Er zijn van die momenten dat je het graag extra gezellig maakt in huis. Een zachte sfeerverlichting helpt om de gepaste sfeer te crëeren. Wanneer je kiest voor infraroodverwarming met ledverlichting, heb je niet enkel de ideale warmte maar ook de juiste sfeer meteen te pakken.

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid