Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming pagina 15

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Renovatieplannen tijdens de vakantie? Denk aan infraroodverwarming

Je welverdiende zomervakantie staat voor de deur. Hét moment om thuis of op reis je batterijen weer op te laden. Maar ook het ideale moment om werk te maken van die kleine renovatie die op je to-dolijstje staat. Heb je al aan infraroodverwarming gedacht om die renovatie af te maken? Infraroodpanelen zijn snel geplaatst, nemen bijna geen plek in en halen je energiefactuur beduidend naar beneden.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Zonnen terwijl je doucht

Snak je ook zo naar je deugddoende zomervakantie? Je ziet het zo voor je: je ligt op het strand of aan het zwembad languit te genieten van de zon. Je profiteert in je tuin en op je terras van elke zonnestraal die je maar kunt meepikken. Maar heb je je huid al voorbereid op de zon? Vergeet de zonnebank. Met de infraroodverwarming van Sunshower in je douche doe je dat veilig en gezond.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Het is lente. Je tuin komt helemaal tot leven: planten en bomen staan in knop, de eerste bloemen bloeien volop, de vogels fluiten, … In je veranda zit je op de eerste rij om van al die pracht te genieten. Toch is het vaak nog te fris om je knus in je veranda te installeren. Zeker ’s avonds. Dat los je op met infraroodpanelen op maat van je veranda.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Zonder schuldgevoel bijverwarmen in de lentemaanden

Tijdens de wintermaanden is het logisch dat de verwarming op volle toeren draait en iedereen in huis het behaaglijk warm heeft. In de lente verloopt dat anders. De ene huisgenoot heeft het al snel warm genoeg en is blij dat er bespaard kan worden op de energiefactuur. Maar andere huisgenoten hebben het tijdens die eerste lentemaanden vaak nog fris en zouden liefst ’s morgens of ’s avonds nog graag bijverwarmen. Met infraroodverwarming als bijverwarming kan je de vervelende discussie over “verwarming uit of aan” vermijden.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Infraroodverwarming: als het in je zaak écht stil moet zijn ...

Tikkende buizen, water dat je hoort lopen of opborrelen in de leidingen of radiatoren, het geluid van de warme lucht die elektrische accumulatoren de ruimte inblazen … Geen enkel type verwarming is 100% stil. Behalve … infraroodverwarming. Heb je in je huis of je zaak een kamer waar het écht stil moet zijn? Met infraroodverwarming ga je voor absolute stilte.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Jij wilt gezellig cocoonen? Met deze verwarming wordt jouw me-time dubbel zo gezellig

Wat is je favoriete plekje in huis? Die knusse relaxzetel in de hoek waar je onderuitgezakt boeken verslindt, de badkamer waar je makkelijk een uur in het bad dobbert of de slaapkamer waar je het liefst de hele zondag in soest? Op die speciale me-timeplekjes mag het gerust een paar graadjes warmer zijn dan in de rest van het huis. Voor die plekjes bestaan er infraroodpanelen, een zuinige elektrische verwarming die een warm nestje creëert waar en hoe jij het wilt.

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid