Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodverwarming in je badkamer kan heel wat kwaaltjes zoals hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn en allergieën verlichten dankzij de gerichte stralingswarmte.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Hoe de juiste badkamerverwarming een positieve invloed heeft op je gezondheid

Hoe de juiste badkamerverwarming een positieve invloed heeft op je gezondheid

Zijn spier- en gewrichtspijn dagelijkse kost voor jou? Ben je gevoelig aan huisstof? Of heb je regelmatig hoofdpijn in drukkende ruimtes? Ontdek hoe de juiste (badkamer)verwarming jouw gezondheid ten goede komt.

Infraroodexpert Blog: Hoe de juiste badkamerverwarming een positieve invloed heeft op je gezondheid

Laat je huid stralen

Dat de zon in het algemeen een positief effect heeft op onze gezondheid is door de meeste mensen wel geweten. Maar er zijn natuurlijk ook schadelijke UV-stralen die wel voor problemen kunnen zorgen. Infraroodverwarming combineert alle positieve effecten van de zon en laat de negatieve achterwege. Door het gebruik van infrarood panelen in de badkamer wordt je lichaam aan de start van de dag opgewarmd en wordt de ontwikkeling van collageen gestimuleerd. Dit natuurlijke eiwit zorgt ervoor dat oneffenheden minder zichtbaar worden en je huid gaat stralen.

Dus ja, je leest het goed. Infraroodverwarming draagt bij tot een stralende gezonde huid. Heerlijk toch?

Verlicht spier- en gewrichtspijn in 3, 2, 1…

Infraroodverwarming is uiterst geschikt voor mensen met pijnlijke spieren en of gewrichten. Zo ook voor reumapatiënten die veel last ondervinden van slecht en koud weer. De aangename en gerichte stralingswarmte zorgt voor ontspannen spieren en een verbeterde bloedsomloop. Hierdoor kunnen spieren sneller herstellen en wordt spier- en gewrichtspijn verlicht. Het is dan ook niet voor niets dat fysiotherapeuten en kinesisten regelmatig gebruik maken van infrarood tijdens hun behandelingen.

Maak komaf met allergische reacties en hoofdpijn

Heb jij regelmatig last van snotteren, niezen, rode ogen,.. in huis? Dan ben je misschien wel allergisch aan huisstof. Bij conventionele verwarmingen wordt de lucht in een ruimte verwarmt waardoor de warme lucht stijgt. Zo beginnen allerlei kleine stofdeeltjes rond te vliegen met een mogelijke allergische reactie tot gevolg. Infraroodverwarming gaat stof circulatie tegen door rechtstreeks objecten, personen op te warmen in plaats van de lucht.

Deze manier van verwarmen zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit. Vaak kan de té droge lucht in een ruimte, gecreërd door conventionele verwarmingen, zorgen voor hoofdpijn. Bij infraroodverwarming wordt de lucht niet zo droog en verkleint de kans op hoofdpijn.

Zelf alle (gezondheids)voordelen van infraroodverwarming ontdekken? Contacteer Infraroodexpert en kom de aangename warmte zelf ervaren in onze showroom.

Hoe de juiste badkamerverwarming een positieve invloed heeft op je gezondheid
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid